Itsekeskeisyydestä tarkoituskeskeisyyteen

Itsekeskeisyydestä tarkoituskeskeisyyteen

Viktor Franklin filosofian herättämiä ajatuksia ihmisenä olemisesta

Timo Purjo

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

264 sivua

ISBN-13: 9789528002390

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 25.04.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
20,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjaan on koottu 62 Timo Purjon kirjoittamaa ja eri blogeissa aiemmin julkaistua artikkelia. Niissä käsitellään suoraan Viktor Franklin filosofiaa ja käytännön logoterapiaa tai niissä tarkastellaan erilaisia elämänilmiöitä Viktor Franklin elämänfilosofisen ajattelun näkökulmasta. Helppolukuiset artikkelit muodostavat kokonaisuuden, jonka avulla pystyy tutustumaan monipuolisesti logoteorian periaatteisiin ja logoterapeuttiseen ajattelutapaan. Kirjan loppuosan artikkeleissa keskitytään nimenomaisesti siihen, mikä tekee juuri logoterapiasta erityisen ja samalla erittäin ajankohtaisen ihmisten auttamistoiminnan muodon.
Viktor Franklin filosofinen logoteoria samoin kuin siihen perustuva, kolmanneksi wienilaiseksi psykoterapian koulukunnaksikin nimetty logoterapia, ovat levinneet yli 40 maahan. Logoteoreettinen tutkimustoiminta samoin kuin logoterapiaan perustuvaa ihmisten auttamistoimintaa ovat jatkuvasti lisänneet suosiotaan - sitä voimakkaammin, mitä enemmän maailma on muuttunut arvottomaksi ja armottomaksi.
Timo Purjo

Timo Purjo

Timo Purjo on Viktor Franklin filosofiasta väitellyt filosofian tohtori ja kansainvälisesti akkreditoitu logoterapeutti. Hän on myös logoterapeuttien kouluttaja ja Suomen Viktor Frankl Instituutin puheenjohtaja.
Timo Purjo on kirjoittanut ja toimittanut useita Viktor Franklin tarkoituskeskeistä filosofiaa ja teoriaa sekä logoterapiaa käsitteleviä kirjoja. Hänen logoteoriaan liittyviä artikkelejaan on julkaistu sekä kansainvälisissä että suomalaisissa tietokirjoissa ja tiedejulkaisuissa. Lisäksi hän luennoi säännöllisesti kansainvälisissä logoterapian ja eksistenssianalyysin kongresseissa.
Timo Purjon johtama Suomen Viktor Frankl Instituutti on ainoa suomalainen ja pohjoismainen koulutusinstituutti, joka on hyväksytty logoterapian kansainvälisen katto-organisaation International Association of Logotherapy and Existential Analysis'in akkreditoiduiksi jäseniksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite