Islamin uskonnon peruspilarit

Islamin uskonnon peruspilarit

Muhammed bin Jamil , iiro Nordling (Ed.)

Matkailu & maantiede

ePUB

493,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528047636

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.08.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tässä kirjassaan, sheikki Muhammed bin Jamil Zeno pohtii, tyylikkäästi ja vakuuttavasti, islamin opillisia peruskysymyksiä - rukousta (salat), paastoa (saum), pyhiinvaellusta (hajj), almuveroa (zakat) jne. Alkuun liitetty, uskon olemusta ja uskomuksia koskeva osuus on kirjan merkittävä lisäansio. Rukousta koskeva osuus on suomennettu vain osittain, johtuen siitä, että suomeksi on jo ilmestynyt varsin kattava rukousopas. Kirjan arabiankielinen versio on ehtinyt ilmestyä monina laitoksina ja suurina painoksina.
Tämän kirjan paperiversio toimi Tampereen kaupungin islamin opetuksen oppikirjana vuosina 2008-2012. Teos siis on yleisesti sunnalaisten ja pitkälti shialaistenkin hyväksymäää islamin uskonnon ydinopetusta.
Teos sopii hyvin myös islamista kiinnostuneille tai muslimien kanssa eläville heidän uskontonsa ymmärryksen lisäämiseksi.
Tasoltaan teos on perustasoinen, joka kattaa islamin tärkeimmät piirteet ja perusteet.
Muhammed bin Jamil

Muhammed bin Jamil

Sheikki Muhammed bin Jami Zeno on lähtöisin Syyriasta, mutta hän on jo pitkään toiminut opetustehtävissä Mekan Dar-ul-Hadith Khairiyah'ssa. Hän on paitsi merkittävä oppinut myös ahkera kynämies, joka on kirjoittanut ja toimittanut monia kirjoja. Hän kuuluu niihin armoitettuihin kirjantekijöihin joiden teokset ovat saaneet laajan ja myönteisen vastaanoton.

Kirja on alunperin kirjoitettu arabiaksi. Sille on ominaista yksikertaisuus ja selkeys. Sheikki Zenon on suunnannut sanomansa aivan tavallisille ihmisille. Perustellakseen aina tietyn asiakohdan, hän ensiksi esittää siihen liittyvän Pyhän Koraanin jakeen. Tämän jälkeen lukija löytää sitaatin asianmukaisesta hadithin kohdasta. Mikäli tekijä on vielä nähnyt tarpeelliseksi, hän viittaa muutamiin varhaisempien oppineitten ja laintuntijoitten asiasta tekemiin tulkintoihin.

iiro Nordling

iiro Nordling (Ed.)

Julkaisija on itse kirjoittanut kylmän sodan alaan liittyviä kirjoja. Poliittista historiaa (VTM) opiskellut julkaisija tuntee poliittista puolta Suomen ohella islamilaisesta maailmasta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite