Islamilaiset klassikot 1

Islamilaiset klassikot 1

Armeliaimman Palvelija, Aiub Dawdi

Yhteiskunta & politiikka

Pehmeäkantinen

160 sivua

ISBN-13: 9789523394506

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 08.05.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
18,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä Islamilaiset klassikot -kirjasarjan ensimmäinen osa sisältää islamin uskonnon perusteet jokaiselle aloittelijalle. Nämä klassiset teokset ovat suurien islamin oppineiden kirjoittamia töitä, jotka perustuvat Koraaniin ja sunnaan sekä varhaisajan muslimien ymmärrykseen niistä. Kirjat sisältävät siteerauksia Koraanista, hadiitheista sekä oppineiden lausunnoista.
Nämä teokset ovat tunnettuja, hyväksyttyjä ja arvostettuja muslimioppineiden keskuudessa ympäri maailmaa ja niitä opetetaan ja opiskellaan edelleen.
Armeliaimman Palvelija

Armeliaimman Palvelija

Suomalainen muslimikirjailija, joka on kirjoittanut islamilaisia lastenkirjoja ja kääntää myös aikuisille tekstejä profeetta Muhammadin opetuksista ja muista islamin aiheista. Kirjailijan tavoite on jakaa Koraanin sekä profeetta Muhammadin kauniita opetuksia ja tuoda lähteineen esille, mitä islam todellisuudessa opettaa.

Aiub Dawdi

Aiub Dawdi

Islamin aidon ja alkuperäisen viestin esille tuomisen tavoittelija kirjoittaa ja kääntää Koraanin ja sunnan opetuksia. Kirjailija pyrkii selkeyttämään islamiin kohdistuvia väärinkäsityksiä ja tuomaan esille sen oikean viestin autenttisten lähteiden pohjalta.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite