Islam 4-6 luokkalaisille

Islam 4-6 luokkalaisille

punainen sarja

Sari Medjadji

Osa 3 tästä sarjasta

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789528047971

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on tarkoitettu 4-6 luokkalaisille islamin opiskeluun.
Kirjassa jatketaan opiskelua islamin perusopetuksista sekä syvennetään käsityksiä Jumalasta, luomisesta ja Sheitaanin lupauksista. Profeettojen kohdalla mietitään miksi joitain kansoja rangaistiin, ja miten toisenkin pyhää pitää kunnioittaa. Tutustutaan myös kristinuskoon Suomessa.

Kirjaa voi käyttää yhdysryhmäopetuksessa 1-2 ja 3-4 luokkien punaisen sarjan kirjojen kanssa. Kirjasarjassa on kolme osaa kullekin luokkatasolle. Oppilaat käyvät aiheen läpi omalla tasollaan ja jatkavat seuraavasta osasta alakoulun ajan. Sivunumerot ovat punaisen sarjan kirjoissa samat ja kappaleiden aiheet yhtenevät järkevästi yhdysryhmäopetuksen helpottamiseksi.

4-6 luokan oppilailla on tavoitteena ymmärtää jo suurempia kokonaisuuksia. Esimerkiksi kun 1-3 luokkalaiset opiskelevat profeetta Nuhin tarinan ja suuren vedenpaisumuksen, samalla 4-6 luokkalaiset opiskelevat miksi joitain kansoja rangaistiin ja heidät tuhottiin kokonaan. Kun 1-3 luokan oppilaat opiskelevat aiheen -Allah on luonut kaiken, niin 4-6 luokan oppilaat pohtivat samalla pitääkö evoluutio paikkaansa. Näin saadaan yhdistettyä saman aiheen alle monen tasoista oppimista ja tiedon tasoja. Tämä on uuden opetussuunnitelman tavoite.


Monissa kouluissa 4-luokkalaisilla on kaksi tuntia uskontoa viikossa. Sen vuoksi heille on kirjasarjassa kaksi kirjaa.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on opettanut islamin uskontoa vuodesta 2012 alkaen. Tämä kirjasarja on syntynyt yhdeksän vuoden työkokemuksella.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite