Islam 3-4 luokkalaisille

Islam 3-4 luokkalaisille

sininen sarja

Sari Medjadji

Osa 2 tästä sarjasta

Oppiminen & kielet

Pehmeäkantinen

72 sivua

ISBN-13: 9789528068884

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 14.11.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
20,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämä kirja on tarkoitettu peruskoulun islamin opetukseen 3-4 luokkalaisille. Kirjassa käydään läpi islamin perusteita yhteisrukouksesta, anteeksi pyytämisestä ja Paratiisista. Profeettojen tarinoissa tutustutaan Muusaan ja ´Isaan. Islamin pilareista opiskellaan Ramadanin paastoon liittyviä asioita. Kirjassa tutustutaan islamin pyhiin paikkoihin ja käydään läpi, miten pyhiinvaellus suoritetaan. Myös muihin uskontoihin tutustuminen kuuluu koulun uskonnon opetukseen.

Kirja sopii käytettäväksi 1-2 ja 4-6 luokkalaisten sinisen sarjan kirjojen kanssa. Kirjasarjassa on 4-luokkalaisille kaksi eri kirjaa, koska monissa kouluissa heillä on kaksi viikkotuntia uskontoa.
Punainen, keltainen ja sininen sarja on tarkoitettu käytettäväksi kouluissa vuorotteluperiaatteella. Näin opettaja saa islamin opetuksen sujuvammaksi sekaryhmässä, jossa on oppilaita jopa vuosiluokilta 1-6.
Sari Medjadji

Sari Medjadji

Sari Medjadji on opettanut islamin uskontoa vuodesta 2012 alkaen. Tämä kirjasarja on syntynyt pitkällä kokemuksella ja hyvän oppimateriaalin tarpeeseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite