Iskurin lyöntiherra

Iskurin lyöntiherra

Aulis Saarijärvi

Romaanit & novellit

ePUB

574,7 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528018841

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.11.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Amerikan sisällissodan jälkeiseen aikaan sijoittuva perhetarina, joka muuttuu perheen pojan kypsymiseen asesankariksi. Hänen elämänsä on leirinuotioita, ratsastusta, ihmismetsästystä ja elämän pohdintaa. Tarinassa on kohdallaan aseet, hevoset, kerrotut tapahtumat, vailla kummastusta, kuinka on noin voinut tapahtua. Osaksi painot, matkat ja muut mitat on suomalaistettu.
Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi

Aulis Saarijärvi ei ole apurahakirjoittaja. Hän ajalla 2015 - 2018 anoi 69 kertaa säätiöiltä, rahastoilta ja Taikelta apurahaa saamatta. Hän tämän vuoksi katsoi tuotantonsa niin huonoksi, että se piti tuhota 90 prosenttia pois. Kirjoista tuli harvinaisuuksia antikvaareihin.
Aulis Saarijärvi on Sanaston tilastossa kirjoittanut 42 romaania jännityksestä, sodasta, historiasta, tekniikasta ja huumorista. Hän pelasti suomalaisen kaunokirjallisuuden kultaisen hunajatynnyrin tuhoamalla pois yli kolmekymmentä teostaan. Teko, joka odottaa palkitsemista.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite