Isku Skanseniin

Isku Skanseniin

Ylermi Soini

Pehmeäkantinen

350 sivua

ISBN-13: 9789528065166

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.07.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
19,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Naapurimaahamme on levinnyt terrorismi, ja tarina kertoo yhden solun toiminnasta Tukholmassa. Solun tarkoitus on iskeä johonkin arkaan kohteeseen, ja lopulta kohteeksi valikoituu Skansen. Toiminta kohtaa kuitenkin esteitä ja lopuksi soluverkostot päättävät turvautua kemialliseen iskuun. Asia ei tässäkään suju parhaalla mahdollisella tavalla ja toimintaa häiritsee myös mm. Ahvenanmaalta käsin organisoitu laiton elinsiirto. Tarinan lopuksi solu joutuu muuttamaan toimintaansa ja olinpaikkaansa kun Ruotsin salainen poliisi saa vihiä kemiallisen iskun toteutustavasta.
Ylermi Soini

Ylermi Soini

Lääketieteestä tiedämme, että kudos hylkii siirrännäisen. Mitä enemmän siirrännäisessä on vieraita valkuaisaineita sitä nopeampi hylkiminen. Hylkiminen voi tapahtua heti, kohta tai hieman pidemmän ajan kuluttua. Lääketiede on kuitenkin onneksi oppinut säätelemään hylkimisreaktioita eri tavoin.
Yhteiskunta hylkii kulttuuriselta evoluutiolta erilaista väestöä. Kirja on sarkastinen kuvaus tästä, eikä se vastaa todellisuutta. Tarina, jota kerrotaan on yhteiskunta transformoituna biologiaan. Siten henkilöt edustavat biologisia komponentteja, eivätkä ihmisryhmiä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite