Isänsä poika

Isänsä poika

Kertomuksia elämästä isän kuoleman jälkeen

Annika Laakso

Lasten ja nuorten tietokirjat

Pehmeäkantinen

80 sivua

ISBN-13: 9789528020691

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 10.02.2020

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Fraasia "isänsä poika" käytetään kuvaamaan sitä, miten pojasta kehittyy isänsä kaltainen mies - niin hyvässä kuin pahassakin. Mutta millaiseen rooliin isänsä poika asettuu isän heikkouden hetkellä ja isän kuoleman jälkeen? Miten poika selviytyy surunsa, vihansa ja muiden tunteidensa kanssa aikuisuuteen menetettyään isänsä liian varhain?

Kirjassa on omakohtainen kertomus yhdeksältä isänsä lapsena tai nuorena menettäneeltä, nyt jo aikuiselta mieheltä. Teksteissä näkyy läpileikkaus isän kuoleman vaikutuksista pojan elämään sekä lapsuudessa että aikuisuudessa - poikien näkökulmasta, miesten kertomana.

Kertomukset on koonnut Annika Laakso - biokemisti, tiedeviestijä ja kahden isänsä vastikään menettäneen pojan äiti. Isänsä poika on hänen ensimmäinen kirjansa.
Annika Laakso

Annika Laakso

Annika Laakso (s. 1978) on lääketieteellisestä tiedekunnasta tohtoriksi väitellyt biokemisti, jonka tieteellinen ura vaihtui omaishoitajuudeksi hänen puolisonsa sairastuttua harvinaiseen, parantumattomaan syöpään. Vuodesta 2017 alkaen Annika Laakso on toiminut tiedeviestinnän alalla yrittäjänä lääketieteen yleistajuistamisen ja piirrosvideoiden parissa. Hän toimii myös kansainvälisessä potilasjärjestötyössä harvinaissairauksien ja sarkoomapotilaiden edunvalvonnan parissa. Isänsä poika on hänen ensimmäinen tuotoksensa tieteellisten julkaisujen ulkopuolella.

joulukuuta 0002

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite