Inspiroidu yrittäjätarinoista
Suosittu

Inspiroidu yrittäjätarinoista

Yrittäjien kertomuksia omasta yrittäjyydestään

Riitta Luhanka-Aalto

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

206 sivua

ISBN-13: 9789523185814

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 28.08.2023

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
100%
33,80 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjoittajan ensimmäinen kirja Miten innostua yrittäjyyteen saa odotetusti nyt rinnalleen toisen kirjan, mikä keskittyy erityisesti yrittäjätarinoihin. Tarinoiden kirjoittajiksi valikoituivat positiiviset, oman alansa huipputyypit, yrittäjäsankarit, joiden yrittäjyyteen kirjoittajalla on ollut ilo tutustua yrittäjyysvuosien aikana.

Kirjasta hyötyvät niin yrittäjäksi aikovat, vasta-alkaneet yrittäjät kuin jo pitemmän aikaa yrittäjinä toimineet, jotka haluavat kehittää yritystoimintaansa. Tarinoiden opit yrittäjyydestä on myös hyvä pohja yritysmaailmassa toimivalle, markkinoinnista ja myynnistä vastaavalle hänen kartoittaessaan uusia ratkaisuja muun muassa markkinatilanteitten muutosvaiheissa.

Tässä kirjassa yrittäjät eri toimialoilta ja eri puolilta Suomea kertovat oman yrittäjätarinansa, ja mitkä tekijät johtivat heidän ryhtymistään yrittäjiksi. Mitä he ovat yrittäjyyden myötä yrittäjyydestä ja elämästä oppineet. Tarinoiden kertojat avaavat rohkeasti omaa tarinaansa ja onnistumisiaan kuin myös tekemiään vaikeitakin ratkaisuja, joiden eteen he yrittäjinä ovat joutuneet markkinatilanteitten vaihdellessa ja esimerkiksi poikkeuksellisten olojen yllättäessä.

Pitkistä työurista yritysmaailmassa ja yrittäjinä välittyvät heidän kokemuksensa ja näkemyksensä, miten yrittäjänä voi menestyä ja miten yrittäjän tulee vaikeissakin markkinatilanteissa hakea ja jatkuvan kouluttautumisen kautta löytää uusia menestymisen mahdollisuuksia yrittäjänä. Toisinaan se on vaatinut ainakin lyhyttä paluuta palkkatyöhön yrittäjyyden rinnalla. Menestys vaatii yrittäjänä kuitenkin aina asiakaslähtöisyyden ja vahvan innostuksen ylläpitämisen.
Riitta Luhanka-Aalto

Riitta Luhanka-Aalto

Riitta Luhanka-Aalto on markkinoinnin & viestinnän ammattilainen ja mentori, joka toteutti monivuotisen unelmansa ryhtymällä yrittäjäksi pitkän työuran jälkeen työskenneltyään sitä ennen markkinointipäällikkönä kansainvälisissä yrityksissä.

Yrittäjyys on painottunut tapahtumien, tiedottamisen ja verkostoitumisen konsultointiin. Viimeiset vuodet hän on toiminut ammattitutkintoa suorittavien yrittäjien mentorina. Mentorin roolissa toimiminen on erityisesti innostanut kirjojen kirjoittamiseen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite