Innosta johtaen!

Innosta johtaen!

Kulttuuri- ja tiedeinstituutin johtaminen

Anneli TEMMES

Talous & johtaminen

ePUB

295,4 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528015758

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.01.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
8,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja käsittelee Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien ohjausta ja johtamista. Teemaa avataan erityisesti instituutteja ohjaavien säätiöiden sekä instituuttien sisäisen johtamisen näkökulmasta.

Kirja nostaa esille monia johtamisen kysymyksiä, ratkaisuja ja kokemuksia, jotka ovat tuttuja monista pienistä tai pienehköistä asiantuntijaorganisaatioista.

Kirjan aineisto perustuu kirjoittajan omaan pitkäaikaiseen kokemukseen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien verkostosta sekä laajemmin johtamis- ja kehittämistyöstä. Mukana on myös joukko haastateltuja, jotka tuovat esille ajankohtaisia näkemyksiä siitä, miten instituutit ja niitä ohjaavat säätiöt ovat kehittyneet ja mitä haasteita kohdanneet.
Anneli TEMMES

Anneli TEMMES

Anneli Temmes on pohtinut ohjauksen ja johtamisen kysymyksiä erityisesti julkishallinnossa, julkisissa yhtiöissä ja pienehköissä asiantuntijaorganisaatioissa.

Hän on toiminut Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien verkostossa eri rooleissa: johtajana, säätiön hallituksessa ja instituuttien yhdistyksessä. Lisäksi Anneli Temmes on toteuttanut useita kehittämis- ja koulutushankkeista, joissa johtaminen on ollut keskeistä. Päätyönsä Temmes on tehnyt HAUS kehittämiskeskus Oy:ssä, josta ajasta viimeiset runsaat yhdeksän vuotta valtionyhtiön toimitusjohtajana.

Anneli Temmeksellä on laajaa kansainvälistä kokemusta lukuisista hankkeissa eri maista. Myös näissä hankkeissa johtamisen kysymykset ovat monella tavoin nousseet esille.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite