Inkeri ja Rinkeli - kun valo voittaa

Inkeri ja Rinkeli - kun valo voittaa

Miia Laurila

Lastenkirjat

ePUB

3,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528029175

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.07.2018

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
7,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Inkeri ja Rinkeli seikkailevat jo toisessa lastenkirjassa!
Inkeri ja Rinkeli ovat keijukaissiskokset, joille aina sattuu ja tapahtuu, koska - noh - kerkeäville keijukaisille nyt vain sattuu ja tapahtuu keskivertokeijukaista enemmän. On läkähdyttävän kuuma loppukesän ja alkusyksyn aika ja intiaanikesä valtaa koko tienoon. Koppakuoriais- ja leppäkerttutuulettimet suristelevat ja päristelevät yhdellä jos toisellakin ikkunalaudalla, ja kaiken tämän helteen keskellä tapahtuu jotain Suurta ja Ihmeellistä: jälleen kerran on Se Aika vuodesta ja uudesta laumasta untuvikkoja lapsia tulee kertaheitolla Koululaisia isolla Koolla.
Inkeri ja Rinkeli kutsutaan myös koululle kunniallisiin hommiin, tasoa T.I.M.A.N.T.T.I.N.E.N. oleviin koulukummin kunniatehtäviin. Susityttö Mytty on yksi uutuuttaan kiiltelevistä ekaluokkalaisista, joka rakastaa oppimista ja koulua, mutta jota huolettaa tärkeä seikka: saisiko hän yhtään ystävää? Kaikki tuntuu sujuvan kuin kirkkaimman Hukkametsän auringon alla vain voi.
Sitten auringon eteen lipuu hiljalleen synkkä pimeys ja iloisissa merkeissä alkanut kouluvuosi alkaa saada huolestuttavia piirteitä. Kiusaaja jos toinenkin levittää pimeää synkkyyttään kuin mustekala lonkeroitaan ja kaikki uhkaa mennä maan mullikkoakin alemmas. Miten Rinkeli selviää yllättävästä haasteestaan? Entä Mytty, saako hän ystävän? Miten nestehukitellaan? Mitä tarkoittaa sydämellä näkeminen? Voittaako valo? Voittaahan?
Voi, Inkeri ja Rinkeli, onneksi te olette te...
Inkerin ja Rinkelin voi tavata myös kirjassa Inkeri ja Rinkeli, talven lumo
Miia Laurila

Miia Laurila

Miia Laurila on kirjailija, lapsivalokuvaaja, kuvataiteilija, erityisopettaja, äiti. Kaiken kauniin ihastelija ja loputon esteetikko ja mielikuvitusmaailmamatkaaja.

Miia rakastaa suklaata sekä villasukkia ja hänellä on aina koirankarvoja vaatteissaan. Miia nauttii suunnattomasti siitä, että on olemassa maailma, joka on hyvä ja kaunis, jossa on hymyä ja onnea, naurua ja kikatusta, kepposia, hassuja yksityiskohtia ja ihan vaikka ja mitä. Miia uskoo vahvasti siihen, että kukaan lapsi ei ole millään erikoisella tavalla erilainen, vaan ihan kaikki lapset ovat erilaisilla tavoilla erityisiä, täydellisen kauniita omia itsiään.

Inkeri ja Rinkeli - kun valo voittaa on Miia Laurilan toinen lastenkirja.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite