Ilon ja itkun kirjaimet

Ilon ja itkun kirjaimet

Mervi Pakkanen

Romaanit & novellit

ePUB

3,1 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528017127

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.03.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ilon ja itkun kirjaimet on Mervi Pakkasen neljäs romaani, ja se vie lukijansa Kouvolan Myllykoskelta lappeenrantalaiseen tehdasmiljööseen.
Teos sijoittuu aikaan 1930-luvulta tähän päivään. Sataan vuoteen mahtuu ihmiskohtaloita, joissa ajankuvalla ja sen muuttumisella on merkittävä osansa. Sodan jälkeinen hämäräinen suru vaihtuu yhteisölliseen iloon ja kulttuurin kutsuun.
Se vie kilttiä tyttöä rytmillä arpajaisiin ja miehen käsivarsille.
Se osoittaa lähimmäisen kaipuun ja yhteydenpidon tärkeyden, jotka ilmentyvät autenttisissa kirjeissä, kiiltokuva-albumeiden elämänohjeissa sekä sotapojan muistokirjassa.
Mervi Pakkanen

Mervi Pakkanen

Psykologi-kirjailija Mervi Pakkanen on julkaissut kuusi teosta. Esikoisteos Kanootti (Karisto 2001) kertoi perheenäidin alkoholisoitumisesta. Nyt kirjailija etsii taustoitusta naisen osaan, äitiyteen sekä äidin ja tyttären suhteeseen palaamalla äitinsä elämään tämän syntymästä alkaen. Tällä kirjailija haluaa muodostaa ehyempää kuvaa ihmisestä, jolle alkoholi muodostuu myöhemmässä vaiheessa keinoksi selviytyä.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite