Ikiliekki

Ikiliekki

Tukahdutetut 2

Helmi Tolonen

Osa 2: Tukahdutetut

Nuortenkirjat

ePUB

331,8 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528079699

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.09.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
11,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Vanessa on ryhtynyt ystäviensä avulla selvittämään keinoa purkaa kirous, joka on riivannut koulun väkeä kriittiseen pisteeseen saakka. Samalla, kun Thomas taistelee aikaa vastaan käydessään suurinta kamppailua sisällään, saa Vanessa huomata paljastuneiden salaisuuksien olleen vasta alkua. Syvemmälle sukeltaminen vie hänet entistä synkempien kysymysten ja vastausten äärelle.

Pääsemme myös hyppäämään menneisyyteen ja seuraamaan, kuinka Tukahdutettujen valta eteni vaihe vaiheelta Thomasin näkökulmasta. Mitä kaikkea hän on joutunut käymään läpi vain, jotta voisi menettää paikkansa johtajana pahimpana mahdollisena hetkenä?


Trilogian toinen osa, Tukahdutetut 2 - Ikiliekki, vie lukijan lähelle tapahtumia, jotka vapauttivat myrkytetyt sielut horjuttamaan Schwarzin linnan rauhaa. On tullut aika paljastaa miten kaikki tapahtui ja mikä oli kenenkin rooli sinä iltana, kun pahuus pääsi valloilleen.
Helmi Tolonen

Helmi Tolonen

Helmi Tolonen (s. 1999) on tamperelainen kirjailija, joka kirjoittaa pääasiassa nuorille suunnattua urbaania fantasiaa, paranormaalia romantiikkaa sekä dystopiaa.

Hänen esikoisromaaninsa ja Tukahdutetut-sarjan ensimmäinen osa, Polte ilmestyi 09/2021. Sarjan toinen osa, Ikiliekki ilmestyi 09/2022.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite