Ihmisen Poika

Ihmisen Poika

Kari B Lilja

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789526946566

Kustantaja: Kustannus Oy Aprikoosi

Julkaistu: 10.06.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirja kertoo Jeesus Nasaretilaisesta, joka on historian vaikuttavin persoona.Hän eli n.33 vuotiaaksi. Hänen julkinen toimintansa kesti ainoastaan kolme vuotta. Hän ei käynyt koskaan ulkomailla, eikä puhunut vieraita kieliä. Hän ei seuraajineen valloittanut yhtään kaupunkia tai maata. Hän ei kirjoittanut yhtään kirjaa. Silti hänellä lasketaan nykyisin olevan yli kaksi miljardia seuraajaa. Jeesus Nasaretilainen tunnetaan neljän evankeliumitekstin perusteella. Ehjä kokonaiskuva voidaan saada vain yhdistämällä osat.

Nyt on ensimmäistä kertaa Matteuksen, Markuksen, Luukkaan ja Johanneksen evankeliumit yhdistetty yhtenäiseksi kertomukseksi, jossa kuitenkin kaikki tarinat ovat mukana. He yhdessä raportoivat tuosta lyhyestä mutta maailmanhistorian merkittävimmästä ajanjaksosta ja tapahtumista.
Kysymys on maailmaan eniten vaikuttaneesta tekstistä.

Tämä teksti ansaitsee tulla n. 2000 vuoden jälkeen julkaistuksi yhtenäisenä kertomuksena. Näin on syntynyt uusi näkökulma tuohon vanhaan tekstiin.

Uskonnosta tekstissä on kysymys silloin kun lukija pitää sitä totuutena, länsimaista kulttuuriperintöä se on joka tapauksessa.
Kari B Lilja

Kari B Lilja

Olen Kari B Lilja 75 v. En pidä itseäni kirjailijana. Varoin laittamasta omiani tuohon tekstiin. Lukiessani evankeliumeja huomasin, että kirjoittajat kertoivat samoja asioita eri sanoin ja eri painotuksin. Vanha käännös ei sisältänyt väliotsikoita ja tekstin pilkkominen jakeisiin häiritsi kokonaisuuden hahmottamista. Tästä syntyi ajatus sovittaa tekstit yhtenäiseksi kertomukseksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite