Ihmisen jälkiä

Ihmisen jälkiä

Kyösti Waris

Yhteiskunta & politiikka

Kovakantinen

144 sivua

ISBN-13: 9789528063612

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.05.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
35,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän kirjan alkuperäinen painos oli nimeltään Ihmissaalistajat (2016). Sen jälkeen kirjasta on otettu painoksia eri nimillä, kunnes kirjan lopulliseksi nimeksi tuli Ihmisen jälkiä.

Kirja koostuu kirjoittajan useista eri aihepiirejä käsittelevistä artikkeleista. Toiset niistä ovat aiheeltaan ajankohtaisia, toiset taas periaatteellisempia, ihmisen olemassaoloon liittyviä pohdintoja.

Kirjoittaja on koulutukseltaan yhteiskuntatieteilijä ja psykologi, ja tämä näkyy hänen kirjoituksissaan. Hänen kriittinen näkemyksensä on, että monet nykyihmisen elämään vaikuttavista tekijöistä ovat ihmisten terveydelle haitallisia, ja niitä tulisi muuttaa. Kirjoitukset eivät sisällä suoria elämänohjeita lukijalle, mutta niitä lukemalla hän voi saada hyödyllisiä virikkeitä itsenäiseen ajatteluun ja omassa elämässään selviytymiseen.
Kyösti Waris

Kyösti Waris

Kyösti Waris on syntynyt Lahdessa (1946) ja kirjoittanut ylioppilaaksi Lahden lyseosta. Hän on suorittanut yhteiskuntatieteiden maisterin tutkinnon Tampereen yliopistossa ja filosofian tohtorin tutkinnon Turun yliopistossa pääaineenaan psykologia. Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteilijä, psykologi, sosiologi ja terveydenhuollon ammattilainen. Kirjoittaja on erikoistunut mielenterveys-, työ- ja organisaatio- sekä työterveyshuollon psykologiaan. Hän on myös työstressi- kysymysten asiantuntija ja hänellä on työnohjaajan koulutus.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite