Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi II

Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi II

Lukijoiden kysymyksiä- ja vastauksia. Avauksia Ihmeiden Oppikurssin harjoituksiin.

Pirkko Pelkonen

Osa 2 tästä sarjasta

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

268 sivua

ISBN-13: 9789526768540

Kustantaja: Pelquin kustannus

Julkaistu: 05.11.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi II on jatkoa saman kirjasarjan I-osaan.
Tässä kirjassa etsitään Ihmeiden Oppikurssiin selvennystä kahdessa osiossa: Ensimmäiseen on valittu Pirkko Pelkosen pitämän lehtipalstan kiinnostavimmat kysymykset koskien Ihmeiden Oppikurssia ja sen soveltamista jokapäiväiseen elämään. Oikeiden suomalaisten autenttiset kysymykset koskevat kaikkia elämän aloja ja ongelmia. Hämmästyttävän avomielisesti niissä on käsitelty ihmissuhteita, rakkautta, seksuaalista suuntautumistq, erilaisia pelkoja, perhekriisejä, sairauksia, kuolemaa ja parantumista, joihin kirjan kirjoittaja on pyrkinyt etsimään vastauksia IOK:n opetuksista.
Toinen osio keskittyy Ihmeiden Oppikurssin Työkirjaan eli Harjoituskirjaan. Harjoitukset ovat samalla lailla Jeesuksen sanelemia kirjan kanavoijalle Helen Schucmanille kuin itse Tekstikin. Yhden vuoden ajan päivittäin suoritettuna ne ovat tärkeä osa Kurssia, sillä vasta niiden tekeminen avaa Kurssin käytännön elämän tasolle.

Ihmeiden Oppikurssi - jonka on sanottu olevan yksi 20. vuosisadan tärkeimmistä ja mullistavimmista henkisistä teoksista, on Pirkko Pelkosen suomentama. Se on levinnyt yli 20 eri kielelle käännettynä miljoonapainoksin ympäri maailman. Suomeksi Ihmeiden Oppikurssi ilmestyi 2003 ja on nyt kolmannessa painoksessaan.
Pirkko Pelkonen

Pirkko Pelkonen

Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi I ja II -kirjojen kirjoittaja ja IOK:n suomentaja Pirkko Pelkonen on opiskellut Kurssia vuodesta 1993 sekä Yhdysvalloissa että Suomessa. Hän on pitänyt siitä lukuisia luentoja, kirjoittanut artikkeleita erilaisiin lehtiin ja pitänyt omaa palstaa useiden vuosien ajan henkisiä asioita käsittelevissä lehdissä.
Pirkko Pelkonen on myös suomentanut monia Ihmeiden Oppikurssin oheisteoksia, joista on luettelo IOK selkosuomeksi -kirjojen takaosassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite