Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi I

Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi I

Kirjan syntyä ja sanomaa selventäviä artikkeleita ja esitelmiä

Pirkko Pelkonen

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789526768533

Kustantaja: Pelquin kustannus

Julkaistu: 30.09.2015

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
25,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ihmeiden Oppikurssista (IOK) on sanottu, että se on yksi 20.vuosisadan tärkeimmistä ja mullistavimmista henkisistä teoksista. Lähes jokainen maailman tunnetuimmista henkisten kirjojen kirjoittajista on sitä siteerannut kirjoissaan. Teos on levinnyt 20 eri kielelle käännettynä miljoonapainoksin ympäri maailman. Suomeksi Ihmeiden Oppikurssi ilmestyi 2003 ja on nyt kolmannessa painoksessaan.

Kirjassa on IOK:n suomentajan Pirkko Pelkosen lehtiartikkeleiden kautta valotettu Ihmeiden Oppikurssin syntyhistoriaa ja taustahenkilöitä sekä Yhdysvalloissa että Suomessa. Lisänä on Pirkon pitämien esitelmien pohjalta keskitytty selkosuomeksi pohtimaan IOK:n eri aihealueita: kanavointia, maailman ja egon syntyä, elämän käsikirjoituksia, ihmissuhteita, anteeksiantoa, sairautta, rukousta, psykoterapiaa ja parantumista.
Kirja sopii oheiskirjaksi Ihmeiden Oppikurssin opiskelijoille ja opintoryhmille ja on erinomainen johdanto IOK:ta vasta aloitteleville tai asiasta kiinnostuneille.
Pirkko Pelkonen

Pirkko Pelkonen

Ihmeiden Oppikurssia selkosuomeksi I ja II -kirjojen kirjoittaja ja IOK:n suomentaja Pirkko Pelkonen on opiskellut Kurssia vuodesta 1993 sekä Yhdysvalloissa että Suomessa. Hän on pitänyt siitä lukuisia luentoja, kirjoittanut artikkeleita erilaisiin lehtiin ja pitänyt omaa palstaa useiden vuosien ajan henkisiä asioita käsittelevissä lehdissä.
Pirkko Pelkonen on myös suomentanut monia Ihmeiden Oppikurssin oheisteoksia, joista on luettelo IOK selkosuomeksi -kirjojen takaosassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite