Identiteetti

Identiteetti

Kuka olen Jeesuksessa ja miten elän sitä todeksi?

Mesi Medeiros

Elämäntaito & käytännön oppaat

Pehmeäkantinen

158 sivua

ISBN-13: 9789528067085

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 26.09.2022

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
13,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tähän kirjaan on koottu perusteita kristinuskosta. Avaan evankeliumia ja sen merkitystä meidän identiteetillemme. Raamattu sanoo, että jos joku on Jeesuksessa, vanha on kadonnut ja uusi tullut tilalle. Mikä käytännössä katoaa ja miten? Ja toisaalta minkä kaiken sinussa ei itseasiassa kuulu edes kadota. Jumala nimittäin loi sinut tarkoituksella sinuksi ja hän teki sen hyvin. Sinä olet rakastettu ja suuri ilon aihe! Meidät on kutsuttu myös kasvamaan ja sanoitan prosessia uuden opettelulle. Miltä tämä uusi elämä Jeesuksen kanssa näyttää ja miten lähdemme liikkeelle?

Kirjasta löytyy vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
- Mikä on Raamatun punainen lanka?
- Millainen kolmiyhteinen Jumala, Isä, Poika ja Pyhä Henki, on?
- Keitä me olemme hänen lapsinaan?
- Miten me elämme suhteessa Jumalan kanssa?
- Mikä on muiden ihmisten rooli?

Tämä kirja ei missään nimessä ole kaiken kattava teos, jonka jälkeen ei jäisi kysymyksiä mistään, vaan ennemmin kuin ponnahduslauta, jolta voi aloittaa oman matkansa Jumalan kanssa. Vaikka olisi kulkenut Jeesuksen kanssa jo pidempään, näiden teemojen äärelle kannattaa pysähtyä uudelleen. Kirja on ennenkaikkea kutsu tuntea Jumalaa lisää ja löytää itsensä hänessä.
Mesi Medeiros

Mesi Medeiros

Yläasteen äidinkielen opettaja oli ensimmäinen, joka sanoi minulle, että minun tulisi kirjoittaa kirja. Nyt puolitoista vuosikymmentä ja kaksi lasta myöhemmin tämä tapahtui. Kirja syntyi hiljalleen parin vuoden aikana, esikoisen nukkuessa päiväunia ja hiottiin lopulta julkaisukuntoon kuopus sylissä.
Olen rakastanut Jeesusta lapsesta asti ja haluan nähdä Jeesuksen rakastettuna Suomessa. Olen käynyt lukemattomia keskusteluita kirjan aiheista ja nyt lempi puheenaiheeni on koottu yksiin kansiin. Minulle on ollut suuri ilo kirjoittaa tätä!

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite