Idän turkiskauppias

Idän turkiskauppias

Kadonneen valtakunnan aikakirjat II

E. E. Leivo , Puustellin tarinat Kirjallisuusseura (Ed.)

Osa 2: Kadonneen valtakunnan aikakirjat

Romaanit & novellit

ePUB

2,4 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515682239

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.09.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
3,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
- Vaikka sinulla olisi maailman terävin ja voimallisin miekka tai tarkin jousi, et pysty voittamaan tätä taistelua, koska sotaa ei voi käydä yksin. Sillä yksin sinä olet, soturiprinsessa Emerentia! samaani julisti.

Eletään vuotta 859. Näkymätön vastustaja näyttää punovan juonia Emerentian ja hänen veljensä Jaakon pään menoksi. Samaan aikaan Hämeeseen saapuu ylhäisen svealaispäällikön poika, nuori kauppias Rörik, joka on menettänyt omaisuutensa Laatokanlinnan verilöylyssä ja hautoo nyt kostoa. Kun hän sitten kohtaa metsässä Emerentian, molempien kohtalo on sinetöity.

Idän turkiskauppias on viikinkiaikaan sijoittuvan Kadonneen valtakunnan aikakirjat -sarjan toinen osa, joka jatkaa kertomusta Hämeen armottomasta valtataistelusta.

Idän turkiskauppias ja sen edeltäjä, kirjasarjan ensimmäinen osa Soturiprinsessa voittivat molemmat kunniamaininnan Päätalo-instituutin järjestämässä Möllärimestari-kirjoituskilpailussa 2019. Tuomaristo kehui muun muassa romaanijuonen käänteiden hyvää sommittelua ja tarinan koukuttavuutta.

"Kyseessä on perinteisen 'vanhanaikainen', puhdashenkinen seikkailukertomus 800-luvun Hämeestä. Kirjoittaja on luonut varsin onnistuneen varhaiseen historiaan sijoitetun elinympäristön eikä ainakaan tavallisella lukemisella yhtään historiaan sopimatonta kömmähdystä osu silmiin. Teksti on sujuvaa, helppolukuista, ihmiskuvaus mainiota."
- Möllärimestari-kilpailun tuomaristo arviossaan
E. E. Leivo

E. E. Leivo

Topias Leivon, kansankirjailijan ja perinteenkerääjän rakentamassa hirsituvassa lastuja Hämeen rikkaasta historiasta veistelee hänen lapsenlapsensa E. E. Leivo.

Leivo kirjoittaa vuoden 2019 Möllärimestari-kilpailussa kunniamaininnalla palkittua, viikinkiaikaan sijoittuvaa romaanisarjaa Kadonneen valtakunnan aikakirjat. Sarjan kolme ensimäistä osaa Soturiprinsessa, Idän turkiskauppias ja Kuninkaan testamentti ovat ilmestyneet helmikuussa 2021 myös kovakantisena yhteisnidoksena ja sähkökirjana.

E. E. Leivon nykyajasta kertova, katolisen kirkon mysteeriin sukeltava kauhuromaani Stigma ilmestyi helmikuussa 2020.

Puustellin tarinat Kirjallisuusseura

Puustellin tarinat Kirjallisuusseura (Ed.)

Puustellin tarinat -kirjallisuusseuran ovat perustaneet kirjoittajat A. Filppu, E. E. Leivo ja Aksel Sulka. Seuran tarkoituksena on edistää kirjallista toimintaa julkaisemalla jäsenten teoksia ja järjestämällä tilaisuuksia. Seuran nimi juontaa juurensa Auttoisten kylässä sijaitsevasta Puustelli-nimisestä tilasta. Toiminnan inspiraatiolähteenä on Puustellissa asunut kansankirjailija Topias Leivo.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite