Icanan taru
Suosittu

Icanan taru

Gokahdan Saagat 3

Vari Lindén

Osa 3 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

2,8 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528076162

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Icanan silmissä ihminen oli vieras, hiukan pelottava, mutta ennen kaikkea kiinnostava. Petomuodoton vaeltaja sai ensin kylmän vastaanoton epäluuloisten sciirojen keskuudessa, mutta voitettuaan heidän luottamuksensa Nicholas pääsee hiljalleen tutustumaan kissain kansan tapoihin.
Arodacarian eteläisimmän kylän nuoren parantajan ja ihmisen ystävystyminen ei kuitenkaan tuo mukanaan pelkkää sopua ja oppimista toisen kansasta, vaan vihersielujen klaanin rauhaa varjostavat niin mustasukkaisuus kuin salainen tehtävä. Voiko kansojen erilaisuus sittenkään olla ylitettävissä ilman väkivaltaa?

Gokahdan saagojen kolmannessa osassa hyppäämme jälleen ajassa taaksepäin, vuosiin jolloin ihmiset saapuivat Arodacariaan. Saamme myös selville myöhempinä aikoina noitana kunnioitetun, mutta äkisti kadonneen Vihersielujen Icanan kohtalon.
Vahvasti historiaan ja luonnonvoimiin nojaava fantasiasarja saa jatkoa, jota ei enää suositella perheen pienemmille kauniista kuvituksesta huolimatta.
Vari Lindén

Vari Lindén

Mutta me saamme tietää enemmän. Gokahdan saagojen viides osa vie meidät halki koko Taishin elämän, antaen jälleen uuden palan Gokahdan merkittävimpiin tapahtumiin vieneistä hetkistä. Kenties useammankin.

Vari Lindén on siirtynyt metsistä merelle ja kuvailut tuulen huokailusta lehvissä vaihtuvat tässä kirjassa pauhaavaan viimaan alloilla. Tiedonjano on vienyt kirjailijan museoihin ja uusin tiedoin rikastettu kertomus etenee vauhdilla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite