Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla
Suosittu

Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla

Mitä koirasi toivoo sinun tietävän ruokinnasta

Malin Ekblom

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

116 sivua

ISBN-13: 9789528018209

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.11.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
28,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mitä koirasi haluaa sinun tietävän ruokinnasta

Koirasi kaipaa ravitsevaa ja maukasta ruokaa, niin kuin sinäkin! Yhtäkään koiraa ei ole luotu pureskelemaan päivästä toiseen kuivia nappuloita. Pieni tai suuri, nuori tai vanha, jokainen arvostaa hyvää ruokaa, luonnollinen ruoka sopii kaikille roduille.

Kirjan avulla opit koostamaan terveyttä edistävän, lajityypillisen ruokavalion, joka saa koirasi heiluttamaan häntäänsä iloisena. Löydät käytännönläheiset ohjeet ruokavalion muutokseen
ilman ripulia tai oksentelua.

Saat vastauksia sopimattoman ruoan aiheuttamiin ongelmiin ja ymmärrät, miksi oikea ruoka on tärkeää koiran hyvinvoinnille.

- Vaivaako kutina tai ihottuma?
- Onko herkkä vatsa?
- Eikö ruoka maistu?
- Tulehduksia tai hiivaa aina uudelleen?

Helppolukuinen ja innostava perusteos jokaisen koiranomistajan kirjahyllyyn!
Malin Ekblom

Malin Ekblom

Kirjailija Malin Ekblom on ravintoneuvoja ja erikoistunut koiran luonnolliseen ruokintaan. Oman koiran vakava sairaus ja sen hoito ruokavaliolla sytytti intohimon opiskella ravitsemustiedettä sekä koirien kehityshistoriaa. Malin on vuodesta 2005 opettanut koiranomistajia ja koira-alan ammattilaisia ruokkimaan rakasta koiraystäväämme terveyttä edistävällä, lajityypillisellä ruokavaliolla.

HYVINVOIVA KOIRA LUONNOLLISELLA RUOKINNALLA

Koiran Luonto

tammikuuta 2020

Malinin uusi kirja Hyvinvoiva koira luonnollisella ruokinnalla on oiva ja selkeä sukellus ruokinnan sekavaan maailmaan.
Ensimmäinen reaktioni kirjasta oli, että se on aivan liian ohut! Miten ihmeessä 116 sivua riittää kattamaan aiheen, kun kirjahyllyssäni on useampi tiiliskivi ruokinnasta. Mutta juurikin selkeys on kirjan salaisuus. Asioista ei tehdä turhan vaikeita, kirjassa ei ole millintarkkoja ohjeistuksia, eikä ehdottomuuksia. (...)

Toinen itselleni mieluinen osuus kirjassa on lisäravinteet. Jos koiranomistaja lopulta päättää omalle koiralleen sopivan ruokavalion seuraava kompastuskivi onkin lisäravinteet. Sen selvittäminen mitä koira tarvitsee, mitkä valmisteet ovat parhaita ja millä annostusmäärällä vaatii hurjasti aikaa ja mielenkiintoa. Malinin kirja tarjoaa oivan oikotien aiheeseen. (...)

Kaiken kaikkiaan Malinin uusi kirja on todella hyvä perusteos kaikille, jotka haluavat tarjota koiralleen monipuolisen ja vaihtelevan ruokavalion.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite