Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla

Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla

Miten voin helposti ja kestävästi parantaa hyvinvointiani?

Sirpa Närhi

Ruuanlaitto, hyvinvointi & terveys

ePUB

6,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515684585

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.12.2017

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla opastaa nykypäivän ihmistä viisaiden valintojen tekemiseen, joilla vai helposti parantaa hyvinvointiaan. Järkevien valintojen tekeminen voi olla haastavaa, sillä ristiriitaista tietoa ja "totuuksia" on liikkeellä paljon.

Tämä kirja perustuu ajatukseen, siitä, että jokaisella on mahdollisuus voida paremmin valitsemalla viisasti ja ottamalla vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Kirjan ehdotukset viisaiksi valinnoiksi perustuvat pitkän kokemukselliseen tietoon sekä viimeisimpään tutkittuun tietoon, jota tihkuu maailmalta koko ajan, mutta jota ei välttämättä kerrota "virallisissa" suosituksissa.

Kaikkea tietoa, kuten tämänkin kirjan jakamaa, kannattaa tutkailla avoimen kriittisesti. Kuka on tiedon takana ja mitkä motiivit mahdollisesti löytyvät taustalta. Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla kirjan tekijällä ei ole mitään kytköksiä mihinkään suuntaan, vaan sen puhtaana motiivina on auttaa jokaista lukijaansa parantamaan elämänlaatuaan ja voimaan paremmin.

Hyvinvointiin liittyvissä asioissakaan ei ole yhtä ainutta totuutta, vaan kannattaa tunnustella,sopiiko kirjassa kerrotut asiat juuri minulle. Kannattaa tehdä muutoksia pikkuhiljaa ja tunnustella niiden vaikutuksia omaan vointiinsa.

"Toivon, että jokainen löytäisi kirjasta jotain, joka helpottaa valintojen tekemistä omalla polulla, jota meistä kukin tässä elämässä kulkee!"
Sirpa Närhi

Sirpa Närhi

Sirpa Närhi on syntynyt Helsingissä, mutta asunut jo 8 vuotta Espanjan Aurinkorannikolla, jossa on tehnyt mm. hyvinvointiaiheisia radio-ohjelmia Radiofinlandiaan, kirjoittaa Hyvinvointivinkkejä Espanjansanomiin sekä ohjaa erilaisia ryhmiä mm. Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla - keskusteluryhmää, jonka aiheet ovat juuri näitä samoja, joista tämän kirjan sisältö koostuu. Pitää yllä Hyvän Elämän Verstas Facebook-sivua, jossa jakaa ajankohtaista viimeisintä tietoa liittyen laajasti hyvinvointiin ja hyvään elämään. Aloittanut tänä syksynä FinnRadioFm:n taajuudella Hyvinvointia Viisailla Valinnoilla - ohjelmien toimittamisen.

Sirpa Närhillä on pitkä työhistoria mm. markkinoinnin, kaupan sekä nuorten ja aikuisten ohjaamisessa ja kouluttamisessa. Hän on opiskellut jo kymmeniä vuosia eri menetelmiä, liittyen hyvinvointiin ja luovuuteen mm. Meditaatio, jooga, ravitsemus, improvisaatio, ilmaisutaito ja itsensäkehittäminen.
Hän seuraa jatkuvasti hyvinvointialan uusinta tietoa ja päivittää osaamistaan alan uusinta tietämystä ja tutkimusta seuraamalla. Lisäksi hän elää itse tässä kirjassa annettujen viisaiden valintojen mukaisesesti ja hyödyntää siten myös omaa kokemustaan.

Hyvinvointialan tieto on jatkuvasti muuttuvaa ja entiset totuudet kyseenalaistetaan ja ne kumotaan yhä uudelleen! Pitää pystyä arvioimaan tiedon oikeellisuutta ja hyödyllisyyttä hyvinvoinnin näkökulmasta. Se ei ole aina helppoa, kun taustalla on niin paljon vaikuttavia tekijöitä, hyötynäkökohtia sekä ristiriitaisuuksia.

"Olen kirjoittanut tämän oppaan, jotta kuka tahansa, jolla ei ole aikaa seurata kaikkea alan uusinta tietoa, voisi helposti arjessaan tehdä viisaita valintoja oman ja perheensä hyvinvoinnin edistämiseksi". " Kaikki tämän kirjan suositukset ja ohjeet, olen itse testannut ja hyviksi havainnut, ne todella toimivat, ja niillä voi myös säästää rahaa järkevämpiin käyttötarkoituksiin" " Kannustan myös jokaista itseään tunnustelemaan, mikä sopii juuri minulle parhaiten, ei ole yhtä ainutta totuutta, vaan jokainen meistä on ainutlaatuinen yksilö. Luota itseesi ja omiin tuntemuksiisi enemmän kuin auktoriteetteihin, siinä, mikä sopii juuri Sinulle "Tämän kirjan tieto on suuntaa antavaa ja se on tehty terveysnäkökulmasta, mutta jos sinulla on joku sairaus, ei näiden ohjeiden noudattaminen pahenna sitä vaan päinvastoin. Varsinkin silloin terveellisten elämäntapojen noudattaminen on ensiarvoisen tärkeää. Kannattaa keskustella lääkärin kanssa, mutta jos lääkäri toteaa, ettei näillä asi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite