Hyvien tekojen siunaukset islamissa

Hyvien tekojen siunaukset islamissa

Fazail E Amaal

Muhammad Zakaria Kandhalvi , Iiro Nordling (Ed.)

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

308 sivua

ISBN-13: 9789524982993

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.08.2016

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
34,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hyvien tekojen siunaukset islamissa on käännetty lukuisille kielille ja sitä luetaan monissa perheissä päivittäin. Koraani luetaan usein arabiaksi. Kaikissa maissa sisältöä ei ymmärretä täysin. Tämä kirja puolestaan luetaan omalla kielellä. Se tarjoaa siis monille muslimeille perustan uskontonsa ymmärtämiseksi.

Teosta voi suositella myös sellaisille, jotka haluavat tutustua islamilaisuuteen kauniiden esimerkkien valossa. Sellainen sopii tähän aikaan, jolloin hämmentyneet muslimit aiheuttavat ongelmia ympäri maailmaa. Tämä teos ei kannusta ketään terrorismiin, vaan tekemään hyviä asioita kanssaihmisille. Huoli on siinä, kuinka saada Jumalan hyväksyntä - ei maallista kostoa tai muuta sellaista.

Teos on käytössä Intian niemimaalta lähteneen Tabligh-liikkeen piirissä. Se pitää sisällään kokoelman islamin profeetan Muhammedin perimätiedosta. Pääpaino on uskonnon harjoittamiseeen kannustavissa jakeissa ja esimerkeissä.

Tämä teos sopii kaikille, jotka haluavat kohottaa islamin uskonsa tasoa tai ymmärrystä islamin uskonnosta. Tässä ei keskitytä joidenkin rituaalien suorittamiseen, vaan kannustetaan tekemään hyviä tekoja.
Muhammad Zakaria Kandhalvi

Muhammad Zakaria Kandhalvi

Muhammad Zakaria Kandhalvi (1898-1982) oli Intian niemimaalla vaikuttaneen Deoband- koulukunnan edustaja. Hän oli erityisen oppinut Hadithien tuntija.

Hän oli myös vaikutusvaltainen sufi sheikki.

Iiro Nordling

Iiro Nordling (Ed.)

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite