Hybridiyhteiskunnasta illuusioyhteiskuntaan
Uutuus

Hybridiyhteiskunnasta illuusioyhteiskuntaan

Natura nihil agit frustra - Luonto ei tee mitään turhaan

Matti Luostarinen

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

57,2 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789515685919

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.04.2024

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hybridiyhteiskunta ja illuusioyhteiskunta käsitteinä heijastavat teknologisten ja yhteiskunnallisten muutosten vaikutuksia modernissa maailmassa. Edellinen kertoo yhteiskunnallisten ja teknologisten innovaatioiden sulautumisesta ihmisten arkielämän digitaalisina välineinä ja palveluina - vaikuttaen vaikkapa viestintään, työskentelyyn, vapaa-aikaan jne. Illuusioyhteiskunta puolestaan viitaa tilanteeseen, jossa teknologia ja media, virtuaalitodellisuus ja sosiaalinen media, muut digitaaliset foorumit robotteineen ja foorumeineen voivat muokata ihmisten käsitystä maailmasta ja toisistaan. Tässä uudessa todellisuudessa maailmankuvat syntyvät ja suodattuvat harhaisessa todellisuudessa, jossa taustalla on pikemminkin digitaalinen kuvasto kuin todelliset kokemukset. Tällainen siirtymä hybridistä illuusioon herättää kysymyksiä mm. yksityisyyden suojasta, tiedon luotettavuudesta sekä yhteiskunnallisesta vakaudesta. Se saa meidät pohtimaan todellisuutta ja sen olemusta tässä muuttuvassa ympäristössä.
Matti Luostarinen

Matti Luostarinen

Matti Ilmari on maantieteen ja sosiologian professori ja dosentti, mutta myös kirjailija, kuvataiteilija, tieteen popularisoija, luonnonvaratalouden ja maaseudun tutkija, innovaattori ja innovaatio- ja mediatutkija, innovaatiopolitiikan kehittäjä. Luostarinen työskentelee vapaana toimittajana, tutkijana sekä bloggaajana, yhteiskunnallisena keskustelijana sekä kriitikkona. Monialaisuuden rinnalla Luostarista luonnehtii poikkitieteisyys.

Prof. PhD,ScD Matti Luostarinen is Doctor of Philosophy (University of Oulu) and Doctor of Political and Social Sciences (University of Turku). He has worked as professor, special scientists and research manager over hundred universities, research centres and firms, international organizations and clusters, also Academy of Finland, EU organizations, science parks organizations and other regional, national and international organizations. He has written over 5000 scientific or popular articles and 120 monographics books. He is also artist (cluster art) and write novels and blogs (Social media economy and strategy).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite