Hukutettu mieli

Hukutettu mieli

Rikosromaani

Sebastian Lindell

Romaanit & novellit

ePUB

1,2 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789528020752

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 19.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,49 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Mökkiesittelyreissu Sodankylään muuttuu surmatutkimukseksi, kun entinen kunnanlääkäri löydetään kuolleena Lokan tekojärvestä. Pian komisario Edelmannin murharyhmä tarpoo varuskuntapaikkakunnalla lukuisten tutkintalinjojen suossa. Kunnanlääkärin kuolema ei jää viimeiseksi. KRP:n painetta lisää Sodankylän kuntajohto, joka haluaa katkaista villeiltä huhuilta siivet ennen kansainvälisten elokuvajuhlien alkamista. Sitkeä rikostutkinta ajaa ennen pitkää Sonja Fribergin ensimmäistä kertaa pohtimaan omia vaikuttimiaan jatkaa rikospoliisina. Kuohuvan 1960-luvun mullistukset Keski-Lapissa tuntuvat kummittelevan edelleen vahvasti paikkakuntalaisten elämässä ja mielissä: ”Sinä syksynä halla hiipi ihmisen sieluunkin”. Sebastian Lindell on luonut tihentyvää jännitystä takaavan monisyisen lappilaismysteerin, jonka ratkaisu yllättää kokeneenkin dekkarilukijan. Hukutettu mieli on viides romaani, jossa keskusrikospoliisin Rovaniemen yksikön komisario Markus Edelmann ja ylikonstaapeli Sonja Friberg kaivautuvat lappilaisten rikosten syövereihin. Sebastian Lindelliltä aikaisemmin ilmestyneet Lappi-dekkarit: Kun pimeys peittää valkeat yöt (2012), Kun kesä ei tullutkaan (2013), Kun varjot pitenevät (2014) ja Rajatapaus (2015).

Lapin Kansan arvioita Hukutettu mieli -kirjasta (LK / Heidi Lakkala 5.5.2017): Lindell on tehnyt perusteellista pohjatyötä paikallishistorian ja paikkakunnalla sattuneiden tragedioiden osalta. - - Lindell rakentaa talonsa kalliolle, sillä dekkarin taustoitus, paikallisväri ja poliisityö vakuuttavat. Uskottavia ovat myös rikokset ja erityisesti niiden motivointi. Hukutettu mieli ei ole nobelistiproosaa, mutta maalaa silti toden sielunmaiseman lappilaisen sydänalasta; rempseänoloisen ja vähän melankolisen. Nyt vain pitäisi jonkun nätti-Jussin ryhtyä järjestelemään tutustumismatkoja romaanin tapahtumapaikoille!

Sebastian Lindellin ja kaikkien hänen suomeksi, englanniksi ja saksaksi ilmestyneiden Lappi-dekkareidensa kotisivulta osoitteessa: http://www.lapland-crime-mysteries.jimdosite.com/ löytyy runsaasti lisätietoa, mm. haastatteluja Helsingin kirjamessuilta, linkkejä kirjojen YouTube-esittelyvideoihin ja paljon kirjojen arvosteluja mediassa.
Sebastian Lindell

Sebastian Lindell

Sebastian Lindell (oikealta nimeltään Timo Liukkonen, s. Tervolassa Lapissa) on suomalainen rikoskirjailija. Lappiin sijoittuvien rikosromaanien päähenkilöt ovat Rovaniemen KRP:n komisario Markus Edelmann ja ylikonstaapeli Sonja Friberg. Koulutukseltaan Liukkonen on tekniikan tohtori ja asuu Salossa. Hän on julkaissut kaikkiaan viisi suomenkielistä rikoskirjaa.: Kun pimeys peittää valkeat yöt (2012), Kun kesä ei tullutkaan (2013), Kun varjot pitenevät (2014), Rajatapaus (2015) ja Hukutettu mieli (2017). Esikoisdekkarista on julkaistu englanninkielinen (When Darkness covers the White Nights: A Crime Mystery from Lapland) ja saksankielinen (Wenn Dunkelheit die hellen Nächte bedeckt: Kriminalroman aus Lappland) versio 2019.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite