Huhu.ru

Huhu.ru

Elämää hyödyllisenä idioottina

Kustannus Gattopardo (Ed.)

Pehmeäkantinen

322 sivua

ISBN-13: 9789528049661

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.01.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
26,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Elämä hyödyllisenä idioottina sodan aattona, mitä se on. Rahaa, jännitystä ja kauniita naisia vai outoja tehtäviä, pelkoa ja jatkuvaa epävarmuutta.

Lääkäri Martti Hurjala joutuu tutustumaan tähän sen jälkeen, kun sairaalaan on toimitettu Venäjältä turistimatkalla ollut nainen, joka uskoo omaavansa ennustajan lahjoja.

Saattaessaan potilasta takaisin Pietariin hän kuulee, että ennustajia on olemassa kokonainen joukko. Heidät on tuotettu eräänlaisessa ennustajatehtaassa ja suunnitelman tavoitteena on Venäjän hallinnon horjuttaminen rahan ansaitsemisen ohessa. Martti suostutellaan hankkimaan lännestä tukea toiminnalle.

Amerikkalaiset kiinnostuvat asiasta. Martille ei kuitenkaan ole kerrottu kaikkea ja tilanne muuttuu sekavaksi. Tunnelmaa ei helpota paikallinen naispsykiatri, jonka mielestä Martin pitäisi noudattaa kaikessa hänen toiveitaan.

Martti houkutellaan mukaan liiketoimintaan ja huhujen tuotanto yritetään laajentaa nykyaikaan sopivaksi. Venäjän turvallisuuspalveluilla on omat ajatuksensa Martin suhteen. Hänelle ehdotetaan viatonta taidekauppaa lännessä.

Miksi Martti tarvitaan mukaan, mihin sopii suomalainen rehellisyys ja miksi vastakkainasettelun aikana tarvitaan ihmisiä lähentäviä tekoja.

Martti on lastuna maailmanpolitiikan laineilla ja yrittää tehdä parhaansa, vaikka aina ei ole selvää johtaako se mihinkään, ainakaan mihinkään hyvään.

No authors available.

Kustannus Gattopardo

Kustannus Gattopardo (Ed.)

Salanimen Timo Gatto takana on suomalainen terveydenhuollon ammattilainen, joka on aiemmin kirjoittanut tietokirjallisuutta. Hän tuntee monipuolisesti elämää itänaapurissa ja on mm. asunut Pietarissa useamman vuoden.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite