Hopeapisaroita

Hopeapisaroita

Homoeroottisia tarinoita

Artemis Kelosaari, Rimma Erkko

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

392 sivua

ISBN-13: 9789527211779

Kustantaja: Kustantamo Helmivyö

Julkaistu: 01.07.2021

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
21,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Arvoituksellinen varusmies vetää tupakaveriaan puoleensa. Okkultistin ja hänen assistenttinsa erämaarituaali saa odottamattoman hekumallisia piirteitä. Yhteiskunnan romahtaminen vapauttaa mieskaksikon toteuttamaan salaisimpia halujaan.

Hopeapisaroita on Suomen ensimmäinen eroottisten novellien antologia, jossa kuvataan yksinomaan miesten välistä intohimoa. Kahteentoista tarinaan mahtuu laaja kirjo niin miehisyyden eri muotoja kuin genrejä realismista fantasiaankin. Mukana on erotiikan taitajina tunnettuja kirjailijoita, kuten Juha Jyrkäs, Artemis Kelosaari, S. Kola ja Juri Nummelin. Kirjan ovat toimittaneet homoeroottisella Omenatarha-romaanillaan mainetta kerännyt Kelosaari sekä Rimma Erkko.
Artemis Kelosaari

Artemis Kelosaari

Artemis Kelosaari on historiaan ja kuriositeetteihin erikoistunut toimittaja-kirjailija. Hän on aiemmin tehnyt viktoriaaniselle ajalle sijoittuvan homoeroottisen romaanin Omenatarha (2016) sekä teoksen Kannibaailkirja (2019).

Rimma Erkko

Rimma Erkko

Rimma Erkko on kauhuromanttisista teemoista innostunut kirjoittaja ja kuvittaja, joka viihtyy rajapinnoilla ja näkee painajaisissa kauneutta ja taikaa. Hän on aiemmin toimittanut suomalaisen kansanperinteen kauhurunojen valikoiman Hiihtävä surma (2020) ja kuvittanut sen. Kelosaari ja Erkko ovat myös toimittaneet kirjan Aaveiden Tampere (2020).

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite