Hopeakuun Helmi

Hopeakuun Helmi

Gokahdan saagat 1

Vari Lindén

Osa 1 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

Kovakantinen

252 sivua

ISBN-13: 9789528007616

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 29.01.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
24,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kun hovielämään kyllästynyt nuori neito alkaa tuntea päivä päivältä lisääntyvää levottomuutta ja tarvetta lähteä pohjoiseen, hän karkaa kotoaan ja aloittaa seikkailunsa kohti omaa verenperintöään. Tietämättään hän tulee näin järisyttäneeksi yllättävän montaa kohtaloa.
Takaa-ajo alkaa nuoren neidon palauttamiseksi, mutta neito Sanom turvautuu ystävälliseen ventovieraaseen ja lähtee kohti tuntematonta salattua määränpäätä.
Arodacarian saarimaan salaisuudet alkavat paljastua yksi toisensa jälkeen eikä uhreilta voida välttyä sisällissodan puhkeamisen pelossa. Voiko molempien osapuolten joukossa elänyt nuori ja kokematon parantaja estää taistelut ja pelastaa läheisensä?
Vari Lindén

Vari Lindén

Mutta me saamme tietää enemmän. Gokahdan saagojen viides osa vie meidät halki koko Taishin elämän, antaen jälleen uuden palan Gokahdan merkittävimpiin tapahtumiin vieneistä hetkistä. Kenties useammankin.

Vari Lindén on siirtynyt metsistä merelle ja kuvailut tuulen huokailusta lehvissä vaihtuvat tässä kirjassa pauhaavaan viimaan alloilla. Tiedonjano on vienyt kirjailijan museoihin ja uusin tiedoin rikastettu kertomus etenee vauhdilla.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite