Hitlerin jäljillä ja pohjolan menneisyydessä

Hitlerin jäljillä ja pohjolan menneisyydessä

Meri on Norjan kohtalonkysymys

Maria Huhta

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

11,5 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528030225

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 30.01.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Matkailu Jäämeren rannalla vie Norjan historiaan, saamelaisten ja suomalaissyntyisten kveenien elämään ja lopulta toisen maailmansodan dramaattisiin tapahtumiin. Se kertoo Adolf Hitlerin suurista visioista, mahtavista sota-aluksista ja meritaisteluista pohjoisilla vesillä. Se kertoo havainnollisesti asukkaiden kärsimyksistä natsien kuristavassa otteessa ja jäisen talven pommitusten helvetissä. Historian valossa se näyttää pohjoisen karun kauneuden muuttuvan ja tulevaisuuden olevan uhka meille kaikille. Kirjan 40 autenttista värikuvaa ovat dokumentteja menneiltä vuosikymmeniltä.
Maria Huhta

Maria Huhta

Kirjoittaja on insinööri ja filosofian maisteri, joka teollisuudessa toimittuaan on kirjoittanut eri lehtiin ja nettiin sekä julkaissut kaksi tietokirjaa ja kolme dokumenttiromaania. Hän on asunut Satakunnassa ja Hämeessä sekä viettänyt kesäisin aikaa Pohjois-Norjassa Jäämeren rannalla. Pitkä avioliitto, neljä lasta ja kahdeksan lapsenlasta antavat hänelle inhimillistä näkökulmaa.

Sota jätti jäljen Ruijan ihmisiin ja maastoon

Lapin Kansa

huhtikuuta 2020

Kirjassa kuvataan hyvin, kuinka saksalaiset noudattivat vetäytyessään poltetun maan taktiikkaa ja vähäväkisten kveenikylienkin asukkaat joutuivat talvella pakenemaan ylös tunturiin ilman mitään suojaa. Asukkaat näkivät omien kotiensa haihtuvan savuna ilmaan.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite