Hirvenmetsästysoikeus

Hirvenmetsästysoikeus

Jarmo Kiuru

Yhteiskunta & politiikka

ePUB

4,9 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789529413904

Kustantaja: Oikeusasematieto Oy

Julkaistu: 17.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hirvenmetsästyksen edellytyksenä on oikeus metsästää tarkoitukseen sopivalla, yhtenäisellä vähintään tuhannen hehtaarin suuruisella alueella. Hirvenmetsästys vaatii metsästäjiltä yhteistyötä niin seurojen sisällä kuin niiden välilläkin. Tässä kirjassa tarkastellaan hirvenmetsästysoikeutta, joka voi pohjautua paitsi maanomistukseen myös lainsäädäntöön tai sopimukseen. Kirja tarjoaa pelisääntöjä metsästäjien väliselle yhteistyölle. Se on ainoa Suomessa julkaistu teos, jossa käydään läpi suuri määrä vuonna 1993 säädetyn metsästyslain aikana syntynyttä oikeuskäytäntöä.
Jarmo Kiuru

Jarmo Kiuru

Metsästysharrastus tempaisi kirjoittajan mukaansa jo teini-iässä. Harrastaminen alkoi kalastuskunnan osakkaan oikeudella vesilintu- ja turkisriistan pyyntinä, mutta liittyminen metsästysseuraan takasi laajemmat metsästysmaat ja -mahdollisuudet. Ensimmäinen hirvi kaatui jo koulupoikana. Vuosien varrella metsästysmaat ovat vaihtuneet. Oikeustieteen opinnot toivat oman lisänsä harrastukseen sillä niiden myötä metsästysharrastus laajeni koskemaan myös metsästyslainsäädännön. Kirjoittaja työskentelee oikeustieteen opettajana Lapin yliopiston oikeustieteiden tiedekunnassa. Aiheeseen liittyviä kysymyksiä ja palautetta voi toimittaa kirjoittajalle osoitteella: Oikeusasematieto Oy, Kesätie 26 A, 90530 Oulu, puh. 040 503 3017, oikeus@oikeusasematieto.fi, www.oikeusasematieto.fi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite