Himskatin Kauttakulkukauppa

Himskatin Kauttakulkukauppa

Päivi Sihvola

Nuortenkirjat

ePUB

7,5 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523182622

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.06.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
10,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kissalaakson Himskatin kylässä sijaitsee Kauttakulkukauppa, josta voi ostaa melkein mitä tahansa. Siellä mennyt, nykyhetki ja tulevaisuus sekoittuvat sulavasti keskenään. Erikoista kauppiasta tullaan tapaamaan matkojenkin päästä.

Kauttakulkukaupassa liikutaan huumorin, runon ja kuvan keinoin tilanteissa, jotka saavat monia merkityksiä. Astu sinäkin kynnyksen yli ja tule nauttimaan riemukkaan kaupan tunnelmasta.


Saisinko rohkeutta ropallisen,
ja itsetuntoa kopallisen?

Siihen tarkoitukseen on Kehurehu,
mielelle paras voitelumehu:
Olet hyvä, olet hyvä, olet hyvä,
teho on syvä, on syvä, on syvä!


Päällys ja kuvitus Jarmo Sihvola
Päivi Sihvola

Päivi Sihvola

Sihvolat julkaisivat kirjan

Keski-Uusimaa

kesäkuuta 2015

Järvenpääläinen taitelijapari Päivi Sihvola ja Jarmo Sihvola on julkaissut lasten runokuvakirjan. (...) Kauttakulkukaupassa liikutaan huumorin, runon ja kuvan keinoin tilanteissa, jotka saavat monia merkityksiä.

Sihvolalta uusi teos

Keskipohjanmaa

heinäkuuta 2015

Himsakatin kauttakulkukaupan humoristiset riimittelyt leikittelevät ajatuksella kaupasta, josta voi ostaa lähes kaikkea muuta paitsi talitinttejä - kesakoista rohkeuteen. Myytävänä on myös itse muuta. Kirjan riimittelyt ja sanoilla leikkiminen sekä myös kuvituksen humoristisuus luovat Himskatin kauttakulkukaupasta iloisen lukukokemuksen niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite