Hilloja pölyttämässä

Hilloja pölyttämässä

Tauno Lauri

Osa 1: Hilloja pölyttämässä

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

3,0 MB

DRM: Ei kopiosuojausta

ISBN-13: 9789523398269

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.11.2016

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
9,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hilloja pölyttämässä, Taunon tulilla
Pakinasarja 1
Yle julkaisi 4.7. 2015 uutisen "Ihmiskoe Ranualla: Mies alkoi hillankukkien pölyttäjäksi." Hillevi Antikaisen kirjoittaman jutun kuvassa Tauno Lauri pölyttää kukkia pumpulitupolla. Hilloja pölyttämässä koostuu 38 pakinasta, jotka ovat tulleet tutuksi monille lehdenlukijoille hillamailla. Nyt Laurin suuren suosion saavuttaneet sanomalehtipakinat on koottu yksiin kansiin ja varustettu pudasjärveläisen Janne Kummalan tekemin kuvituksin.
Tarinat vievät nostalgiselle aikamatkalle savotta-ajan Pudasjärveltä sukellusveneajan Ranualle. Lapsuuden Sarakylää ja sen värikkäitä ihmisiä on kuvattu suurella rakkaudella. Laurin tarinat tarjoavat väläyksiä siitä luovastan hulluudesta ja ennakkoluulottomuudesta, joita on tarvittu maaseudun kehittämistyössä. Tällä miehellä on aina kettukarkki kainalossa ja oravannahkoja taskussa.
Tauno Lauri

Tauno Lauri

Tauno Lauri on v. 1952 Pudasjärvellä syntynyt agrologi, ammattiopettaja, joka teki pitkän työuran maaseudun kehittäjänä ja neuvojana. Nyt eläkepäinään hän on palannut rakkaan harrastuksensa kirjoittamisen pariin. Maaseudulla pienen tilan poikana kasvuympäristö on ollut rikas. Sieltä kumpuaa suuri luovuus, ennakkoluulottomuus, sitkeys ja luja tahto. Jäätyään eläkkeelle Lauri perusti Hillamaa Oy:n, joka on kustantanut Hilloja pölyttämässä -pakinakirjan.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite