Hiljainen polku

Hiljainen polku

Kuolemaa ei ole

Rita Forsberg-Kimura

Osa 1 tästä sarjasta

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

271,2 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528045182

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.06.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
29,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Ote kirjastani: "Olet ihminen ja olet hetken aikaa kehossa oleva henki, joka tulee tähtien kautta kuun tomua keuhkoissaan, tähdet silmissään. Olet tähti, uskomattoman kaunis tähti, olet monta ihoon käärittyä tähteä."

Kirja kertoo eri henkilöiden kokemuksista kuoleman jälkeisessä maailmassa. Kirjan henkilöt ovat osin fiktiivisiä, mutta ne voivat kuvastaa osia, aspekteja jokaisesta meistä.
Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja. Kukaan ei halua puhua kuolemasta. Siitä vaietaan ja kuitenkaan kuolemaa ei ole sellaisen, kuin se on annettu meidän ymmärtää.
Toiveeni on, että kirjaa lukiessasi käsityksesi elämästä ja kuolemasta muuttuu ja oivallat olemassaolon kaikessa kauneudessaan.
Kirja on omistettu luoville vanhemmilleni, jotka eivät antaneet minun unohtaa luovuuden, itseilmaisun ja luomisen ja itseni uudelleen synnyttämisen tärkeyttä elämässäni.
Kirja perustuu omiin kokemuksiini, kun toimin DreamWalker - oppaana täältä maan piiristä siirtyville hengille.
Rita Forsberg-Kimura

Rita Forsberg-Kimura

Olen Rita Forsberg-Kimura ja olen DreamWalker - opas - joka saattaa siirtyvän hengen Maan Lähialueiden hämmentävien tasojen ohi oikeaan levon paikkaan.
Kirja sai alkunsa, kun äitini poistui yllättäen vuonna 2010 tältä tasolta. Koin äidin lasnäolon monta kertaa hänen "kuolemansa" jälkeen ja hän viestitti minulle tärkeiksi kokemiaan asioita ja johdatti minut myös DreamWalk - uuden energian saattohoidon pariin.
DreamWalker on unimatkaaja, joka ei ole unessa vaan täysin tietoinen ollessaan saattamassa asiakastaan näkymättömässä maailmassa.

Ja tästä tarina alkaakin ...
Olen saanut olla monen henkisen tien kulkijan apuna erilaisten koulutusten ja hoitojen kautta.

Lisää minusta voi lukea sivuiltani:

www.dreamwalker-rita.fi
www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi
www.reconnection-healing.fi
www.soulbodyfusion-rita.fi
www.thetahealing-rita.fi

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite