Hilja ja Jussi

Hilja ja Jussi

Kaikki se kärsii...

Eija Reinikainen

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Kovakantinen

88 sivua

ISBN-13: 9789523184480

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 16.12.2014

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
33,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
HILJA JA JUSSI kertoo isovanhempieni tarinan. Siinä kerron heistä kaiken mitä muistan ja kuvaan heidän taustaansa niin kauas kuin sukuja on tutkittu. Tarinassa kerron, kuinka he tutustuvat ja perustavat perheen. Paavo, toinen heidän kolmesta lapsestaan, oli isäni, ja teokseni päätän hänen ja äitini avioitumiseen.
Tarina vie Pohjois-Pohjanmaalle, Iihin, josta isoäitini suku on kotoisin, ja Hämeeseen, Teiskoon, isoisäni esivanhempien synnyinsijoille. Isovanhempani kohtaavat Helsingissä, jonne Hilja tulee töihin Vakuutusyhtiö Pohjolaan. Siellä on töissä Jussi, ensimmäisen polven paljasjalkainen helsinkiläinen. Teoksen alaotsikko "Kaikki se kärsii" kertoo siitä, että vaikeuksista huolimatta heidän rakkautensa kestää.
Eija Reinikainen

Eija Reinikainen

Eija Reinikainen, eläkkeellä oleva opettaja ja kasvatustieteen maisteri, on kirjoittanut paitsi omaelämäkerrallisen teoksen LEIMATUT LAPSET, Kun koulu ei ymmärrä (Otava 2007) myös kirjan GRETCHEN JA JANNE, Kaikki se kestää (BoD 2014) äidinpuoleisista isovanhemmistaan. Sukutarina jatkui teoksessa HILJA JA JUSSI (BoD 2014), joka kertoo hänen isän puoleisesta isovanhemmistaan. Teokset saavat nyt jatkoa kirjassa KAISU JA PAAVO, Kaikki se voittaa, joka kertoo hänen vanhempiensa tarinan ja päättää useita sukupolvia kattavan sukutrilogian.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite