Hengen lentoa lehmän liitelyä

Hengen lentoa lehmän liitelyä

Pakinoita henkisyydestä ja sen puutteesta

Tauno Olavi

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

264,4 KB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789523181953

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 12.02.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hengen lentoa lehmän liitelyä-kirja kertoo pakinoiden muodossa uskonnon ja tieteen ajattelutapojen välisistä eroista. Kirjoittaja yrittää käsittää, mitä henkisyys ja hengellisyys tarkoittavat ja miten ne syntyvät materiaalisten prosessien tuloksena.
Pakinat, jotka ovat tämän yrittämisen tuloksena syntyneet, kertovat niistä eri tavoista, joilla henkisyys ymmärretään eri uskomusjärjestelmissä.
Pakinoitsija aloittaa henkistymisen yrittämällä meditoida, missä hän epäonnistuu pahan kerran. Syynä on se, että hän yrittää koko ajan älyllisesti ymmärtää, miten meditaatio toimii ja keskittyy ruotimaan henkisyyden gurujen teoretisointeja sen sijaan että meditoisi.
Pakinoitten sisältö muodostaa johdonmukaisen tarinan. Niissä kerrotaan eri tieteentekijöitten käsityksistä siitä, miten aivot ja ajattelu luovat maailmankuvia ja -katsomuksia ja miten tosina niitä voi pitää.
Tauno Olavi

Tauno Olavi

Siviilinimeni on Tauno Olavi Puolitaival. Olen syntynyt v. 1946. Olen kuopiolainen eläkettä nauttiva entinen yläkoulun matematiikan, fysiikan ja kemian lehtori.
Olen harrastelijakirjailija siinä mielessä, että en ole julkaissut yhtään kirjaa "virallisten" kustantamojen kautta. Olen julkaissut ennen tätä viisi kirjaa BoD:n kautta. Kirjojani eivät kustannustoimittajat ole lukeneet tai korjanneet, joten siinä mielessä niissä lienee jonkin verran amatöörin leimaa.
Kirjoitan huvikseni ja pitääkseni vanhenevat aivoni vireessä. Kirjojen tekemiseen liittyvät toimet antavat myös päämääriä ja sitä kautta elämälle tarkoituksen. Niiden lisäksi kirjoitan Savon Sanomiin blogeja, joissa käsittelen uskonnon ja tieteen välisiä jännitteitä. Olen uskonnoton ja yritän puolustaa tieteellistä todellisuuskäsitettä uskonnollisten vastapainoksi.
En ole koskaan mainostanut kirjojani. Ylläpidän omaa internetsivustoa taunoolavi.net, jossa esittelen kirjani ja kerron, mistä niitä voi ostaa. Kirjakaupoista tai kirjastosta niitä ei saa. Niitä myydään sekä paperikirjoina että e-kirjoina.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite