HELLITÄ JO kuolet kuitenkin

HELLITÄ JO kuolet kuitenkin

Itseapu helpompaan elämään

Seija Nyyssönen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

9,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789523189683

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 22.09.2015

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
14,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Onko sinulla terve rauhoittua ja keskittyä meneillään olevaan hetkeen?
Tarvitsetko uusia käytännön keinoja nukkuaksesi paremmin? Ehkä haluat toimia eri tavalla kuin olet aiemmin toiminut suhteessa muihin?
Mietitkö, mitä sinä oikeasti haluat elämältäsi, jotta se olisi helpompaa, tasapainoisempaa ja antoisampaa?

Jos vastaat kyllä, tämä kirja on sinua varten! Kirjan lukeminen ja siinä olevien harjoitteiden tekeminen lisää kokonaisvaltaisesti hyvinvointiasi; parantaa keskittymiskykyä, vähentää murehtimista ja lisää rohkeutta elää sellaista elämää, mitä oikeasti haluat elää.

Voit toki hakea ulkopuolista apua ja joskus se onkin paikallaan. Mutta miksi et kokeilisi ensin olla oman itsesi paras ystävä ja terapeutti!

Kirjassa olevat käyttätymisterapiaan ja hyväksyvän läsnäolon menetelmiin pohjatuvat harjoitteet on helppo sisällyttää päiväsi muuhun toimintaan.

Seija Nyyssönen on eritysitason psykoterapeutti. Hän on kirjoittanut tutkittuun teoriatietoon pohjautuen käytännönläheisti ja helppolukuisesti tarjoten myös esimerkkejä siitä, kuinka muut ovat selviytyneet vastaavissa tilanteissa.

Kirjaan on saatavissa äänikirja. Kirja sopii hyvin myös lahjaksi kaikille, joiden alämänlaatua haluat omalta osaltasi auttaa kohenemaan.
Seija Nyyssönen

Seija Nyyssönen

Kirjan kirjoittaja Seija Nyyssönen on kognittivisen käyttäytymisterapian eritysitason psykoterapautti, kouluttaja ja yrittäjä.

Hän on työskennellyt laitos- ja avohoidossa sekä työterveyshuollossa ja yksityisellä lääkäriasemalla psyykkistä tukea tarvitsevien asiakkaiden kanssa.


Työskentely pohjautuu käyttäytymisterapiaan sekä tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmiin.

Kirja on tehty helppoluiseksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita mielensä ja kehonsa hallinnasta omatoimisesti, itseapuna.

Seija Nyyssönen on perustanut nettiterapia-yrityksen nimellä nettiterapiaa.fi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite