Harras

Harras

Matka Merkitykselliseen Elämään

Paulus Ruuskanen

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

159,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528059165

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.09.2023

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
6,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tervetuloa ainutlaatuiselle matkalle kohti merkityksellistä ja täyteläistä elämää! Tämä kirja avaa oven positiivisuuteen, hyvinvointiin ja oman tarkoituksen löytämiseen. Oletko valmis syventymään itsetuntemukseen, vahvistamaan energiakenttääsi ja luomaan positiivisia vaikutuksia yhteisössäsi? Harras matka merkitykselliseen elämään tarjoaa sinulle käytännön vinkkejä, inspiroivia tarinoita ja syvällisiä harjoituksia, jotka auttavat sinua astumaan askeleen lähemmäs elämän täyteyttä.

Kirjassa löydät:
- Energiakentän vahvistamisen salaisuudet
- Oman osuutesi vahvistaminen
- Vuorovaikutuksen taika
- Kestävän onnellisuuden rakentaminen
- Merkityksen löytäminen
- Positiivisten vaikutusten luominen

Tämä kirja on oppaasi onnellisuuden, positiivisuuden ja merkityksen etsintään. Se tarjoaa työkalut ja oivallisuudet, joita voit soveltaa hetkestä hetkeen luoden samalla kestäviä ja positiivisia muutoksia yhteisössäsi. Valmistaudu astumaan askeleen kohti valoa ja merkitystä.
Paulus Ruuskanen

Paulus Ruuskanen

Paulus Ruuskanen on vasta alkutaipaleellaan kirjailijana ja henkisen kasvun tutkijana. Hänen intohimonaan on tarjota lukijoilleen ajatuksia herättäviä näkemyksiä ja käytännön vinkkejä merkityksellisen elämän luomiseen. Ruuskasen kirjoitukset heijastavat hänen syvää kiinnostustaan energian vaikutukseen ja tietoisuuden voimaan. Hänen kirjansa tarjoavat yksinkertaisia harjoituksia ja ajatuksia siitä, miten yksilöt voivat löytää hyvinvointia ja iloa arjestaan. Vaikka Ruuskanen on vielä matkalla kohti kirjailijanuraa, hänen lähestymistapansa ja halunsa auttaa ihmisiä ovat jo herättäneet mielenkiintoa lukijoiden keskuudessa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite