Harmaa Timantti

Harmaa Timantti

Timo Kulkki

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

260 sivua

ISBN-13: 9789522864369

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 06.11.2012

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
16,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Listaykkösbändin laulaja tapetaan vanhan ystävänsä Elias Harmaan silmien edessä. Elias - tai Herr Grau, kuten hänet Saksassa tunnetaan - kovapintaisine henkivartijoineen on vastannut bändin turvallisuudesta sen maailmankiertueella, ja nyt hänen on löydettävä ystävänsä tappajat. Laulajan jäämistöstä löytyy kasa timantteja, mutta tutkimuksien edetessä Eliaksen on todettava, ettei kaikki ole ihan sitä, miltä ensin näyttää.
Münchenin ja Bonnin vauhdikkaat tapahtumat saavat jatkoa suomalaisissa järvimaisemissa, joissa Elias tiiminsä kanssa joutuu pelastamaan ystävänsä perheenjäseniä, itsekin tappajien maalitauluksi joutuen.
Nopeasti vaihtelevat tilanteet eivät kuitenkaan estä Eliasta tutkimasta, miksi hänen ystävänsä piti kuolla. Ja ketkä lopulta ovat murhan takana?
Timo Kulkki

Timo Kulkki

Kokenut keski-ikäinen kulkija, Timo Kulkki, kyydittää mielellään lukijaa nauttimaan täydestä toiminnasta. Konseptiin kuuluu vaarallisia tilanteita, vaihtuvia matkakohteita ja ripaus lisää vauhtia aina loppua kohti. Kansainväliset kokemukset ovat tarttuneet kirjan sivuille ja tapahtumien taustatietoja tutkittaessa totuus on aina välillä tarua ihmeellisempää.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite