Hamstraus hallintaan

Hamstraus hallintaan

Katariina Ponteva

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

ePUB

352,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528054610

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 04.01.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kirjassa kerrotaan keräilypakosta (Compulsive Hoarding) ja siitä selviämisestä. Pakonomainen keräily tarkoittaa hallitsematonta tarvetta kerätä erilaisia turhia tai tarpeettomia tavaroita ja kyvyttömyyttä heittää niitä pois.

Keräilypakko altistaa monenlaisille ongelmille. Hamstraajan on vaikea pitää kotinsa järjestyksessä ja selvitä arjesta. Seurauksena voi olla jopa sosiaalinen eristäytyminen ja suhteiden katkeaminen läheisiin ihmisiin.

Kirjasta voit myös lukea, miten hamstraus on vaikuttanut joidenkin ihmisten elämään ja miten jotkut ovat päässeet siitä eroon. Kirjaa varten on haastateltu pakkokeräilystä kärsiviä ihmisiä, jotka kertovat omat tarinansa.
Katariina Ponteva

Katariina Ponteva

Katariina Ponteva on alun alkaen kasvatustieteilijä, joka on opettajanuran jälkeen työskennellyt mm. henkilöstöpäällikkönä sekä työhyvinvoinnin ja henkilöstön kehittämisen parissa eri organisaatioissa.

2000-luvun alussa hän innostui tutkimaan muutosten vaikutuksia ihmisiin, ja ryhtyi opiskelemaan työpsykologiaa ja muutosjohtamista. Katariina väitteli tohtoriksi aiheesta vuonna 2009. Sen jälkeen hän on kirjoittanut kaksia ammatillista kirjaa organisaatiomuutoksesta.

Hän suoritti 2015 ammattijärjestäjän tutkinnon ja on sen jälkeen perehtynyt hamstraajien haasteisiin.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite