Hämeen kuningatar

Hämeen kuningatar

Kadonneen valtakunnan aikakirjat I - III

E.E. Leivo , Puustellin tarinat -kirjallisuusseura (Ed.)

Osa 1-3 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

751,3 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528039716

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.02.2021

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
12,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Rakkautta, valtapelejä, salajuonia ja armottomia taisteluja viikinkiajan Suomessa!

Kun pienen erämaakylän kasvatti, kunnianhimoinen ja kipakka Emerentia päättää ottaa elämänsä ohjat omiin käsiinsä, hän ei aavista, mihin epätavallinen ratkaisu johtaa. Yhdessä veljensä Jaakon, Hakoisten linnavuoren päällikön henkivartiokaartin soturin kanssa hän tempautuu Hämeen mahtisukujen armottomaan valtataisteluun, jossa pian myös sisarusten henki on vaarassa. Samaan aikaan Skandinavian ryöstelevät soturikauppiaat uhkaavat syrjäisen Hämeen pitkään kestänyttä rauhaa, eikä aikaakaan, kun hämäläiset joutuvat puolustamaan asemiaan. Moni havittelee valtaa eikä yhteenottoa voi lopulta välttää. Miten käy Hämeen päällikkyyden?

Historiallinen romaani Hämeen kuningatar vie lukijan vauhdikkaaseen seikkailuun viikinkiajan Hämeeseen ja Karjalaan.

Kyseessä on uudistettu, kovakantinen yhteispainos vuosina 2017-2018 julkaistuista pokkareista Soturiprinsessa, Idän turkiskauppias ja Kuninkaan testamentti.

Soturiprinsessa ja jatko-osa Idän turkiskauppias voittivat kunniamaininnan Päätalo-instituutin järjestämässä Möllärimestari-kirjoituskilpailussa 2019.

"Kyseessä on perinteisen 'vanhanaikainen', puhdashenkinen seikkailukertomus 800-luvun Hämeestä. Kirjoittaja on luonut varsin onnistuneen varhaiseen historiaan sijoitetun elinympäristön eikä ainakaan tavallisella lukemisella yhtään historiaan sopimatonta kömmähdystä osu silmiin. Teksti on sujuvaa, helppolukuista, ihmiskuvaus mainiota. Juonen käänteet on sommiteltu hyvin ja seikkailutarina koukuttaa sen verran, että jäi todella harmittamaan, ettei luettavana ollut trilogian kolmatta osaa."

- Möllärimestari-kilpailun tuomariston arvio Kadonneen valtakunnan aikakirjat -kirjasarjasta.
E.E. Leivo

E.E. Leivo

Topias Leivon, kansankirjailijan ja perinteenkerääjän rakentamassa hirsituvassa lastuja Hämeen rikkaasta historiasta veistelee hänen lapsenlapsensa E. E. Leivo. Leivo on kirjoittanut vuoden 2019 Möllärimestari-kilpailussa kunniamaininnalla palkittua, viikinkiaikaan sijoittuvaa romaanisarjaa Kadonneen valtakunnan aikakirjat. Nykyajasta kertova, katolisen kirkon mysteeriin sukeltava kauhuromaani Stigma ilmestyi helmikuussa 2020.

Puustellin tarinat -kirjallisuusseura

Puustellin tarinat -kirjallisuusseura (Ed.)

Puustellin tarinat -kirjallisuusseuran tarkoituksena on edistää lukemista ja kirjallisuutta. Seura julkaisee jäsentensä teoksia ja järjestää kirjallisia tilaisuuksia. Seuran perustajat ovat kirjailijat A. Filppu, E. E. Leivo ja Aksel Sulka. Nimi juontaa juurensa Auttoisten kylässä sijaitsevasta Puustelli-nimisestä tilasta. Toiminnan inspiraatiolähteenä ovat Adam Puustelli, hänen poikansa, kansankirjailija Topias Leivo ja Topiaan poika Leevi Leivo.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite