Hämähäkkimiehen seikkailut

Hämähäkkimiehen seikkailut

Pekka T. Lehtinen, Leena Vähäkylä

Luonnontieteet & ympäristö

Pehmeäkantinen

132 sivua

ISBN-13: 9789528008118

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 05.02.2019

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
15,00 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Hämähäkkimiehen seikkailut kertoo dosentti Pekka T. Lehtisen urasta hämähäkkitutkijana. Hän on maailmalla tunnetuin suomalainen hämähäkkitutkija ja yksi koko maailman tunnetuimmista alan tutkijoista. Lehtinen on kolunnut erityisesti Tyynenmeren tropiikkia. Lukuisilla matkoillaan hän joutui usein jännittäviin, jopa hengenvaarallisiin seikkailuihin, joista hän kertoo tässä teoksessa.

Teoksessa on myös Lehtisen tutkimuksen tieteellisistä saavutuksista. Teos selostaa niitä niin, että muillakin kuin alan tutkijoilla on niitä mahdollista ymmärtää.
Pekka T. Lehtinen

Pekka T. Lehtinen

Pekka T. Lehtinen on dosentti ja Turun yliopiston eläinmuseon entinen hoitaja. Hän on syntynyt vuonna 1934. Hänen pitkä uransa tutkijana jatkuu edelleen. Hänen tutkimuksensa pääkohteena ovat hämähäkit.

Lehtinen on rohkeasti kulkenut omaa polkuaan uhmaten vakiintuneita käsityksiä hämähäkkien polveutumishistoriasta, niiden suvuista ja heimoista. Lopulta hänen näkökulmansa ovat osoittautuneet oikeiksi.

Jotta Lehtinen on voinut tehdä uraauurtavia havaintoja, hän on kolunnut erityisesti Tyynenmeren tropiikkia. Lukuisilla matkoillaan hän joutui usein jännittäviin, jopa hengenvaarallisiin seikkailuihin, joista hän kertoo tässä teoksessa.

Leena Vähäkylä

Leena Vähäkylä

Leena Vähäkylä on tiedottaja ja tietokirjailija. Hän on kirjoittanut useita tietokirjoja ja toimittanut Tutkitusti-kirjasarjaa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite