Häät

Häät

Onnistuneiden juhlien opas

Marja Bonn

Elämäntaito & käytännön oppaat

ePUB

1,5 MB

DRM: DRM-kopiosuojaus

ISBN-13: 9789522862631

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 20.08.2013

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
19,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Lukeaksesi tämän DRM-kopiosuojatun e-kirjan, sinulla tulee olla Adobe ID ja käytössäsi lukusovellus, joka tukee Adobe DRM-suojausta. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Häiden järjestäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! "Häät – Onnistuneiden juhlien opas" on häiden suunnittelijan täydellinen muistilista. Kirja on täynnä vinkkejä, käytännöllisiä neuvoja ja selkeitä ohjeita onnistuneiden juhlien järjestämiseksi. Tämä kirja on jokaisen morsiamen, sulhasen, kaason ja muiden häiden suunnitteluun osallistuvien ehdoton apuväline!

- Häiden suunnittelun kaikki vaiheet askel askeleelta
- 12 kk aikataulu suunnitteluun
- Budjettipohja ja esimerkit aidoista häistä
- Vinkkejä tarjouspyyntöihin
- Eri roolit häissä: kaaso, bestman, seremoniamestari
- Häiden paperitarvikkeet: kutsut, ohjelmalehtiset jne.
- Vihkiminen: avioliiton esteiden tutkinta, vihkikaava jne.
- Hääpäivän ohjelma
- Häiden jälkeen hoidettavat asiat
- Erikoistilanteet hääpäivänä – ja kuinka selvitä niistä
- Suosituksia ja linkkivinkkejä
- Sekä paljon, paljon muuta!

Saat lisäksi luettavia ja tulostettavia lisämateriaaleja kirjan sivuilta osoitteesta www.bonboniere.fi.

Kirjan on kirjoittanut hääsuunnittelija Marja Bonn, jolla on yli 10 vuoden kokemus häiden järjestämisestä sekä Suomessa että ulkomailla.
Marja Bonn

Marja Bonn

Marja Bonn on yrittäjä, hääsuunnittelija, Pienyrittäjän Personal Trainer, kouluttaja, kauppias, organisoija, ikuinen opiskelija, ikuinen seikkailija, äiti ja vaimo. Marja rakastaa kirjoja, rauhallisia aamuja ja onnellista arkea.

Website: www.haidensuunnittelu.fi

Toimiva kokonaisuus!

Blogi: Minä ja hää

tammikuuta 2014

Maria Bonn on koonnut uuteen Häät –kirjaansa kaiken mitä häitä järjestettäessä tarvitsee tietää. Kirja sisältää mm. kattavan, vuodelle jaetun häämuistilistan, vinkkejä morsiamen tarpeellisista tavaroista ja hyviä neuvoja hääpäivän yllättävien tilanteiden varalle.

Häät –kirja on varmasti oiva apu hääsuunnittelussa, se on kokonsa puolesta hyvin käytännöllinen (mahtuu ainakin tämän morsiamen käsilaukkuun) ja sivuille voi halutessaan rastia valmiit tehtävät ja kirjoitella omia huomautuksia niille varattuihin sarakkeisiin. Jotakin tällaista käytännöllistä mutta modernia hääkirjaa olen vähän kaivannutkin markkinoille, joten ainakin mun mielestä Maria Bonn on onnistunut luomaan ihan toimivan kokonaisuuden.

Olen jo nyt löytänyt kirjasta muutaman uuden jutun jota en ollut vielä huomannut ottaa huomioon hääsuunnitelussamme.Luultavasti tietokoneen työpöydällä makaavia suunnittelulistoja en aio säilytellä ikuisuuksia, mutta kirja tulee varmasti olemaan yksi säilytettävä muisto tästä suunnitteluajasta.

Täydellinen muistilista!

Blogi: Häähullun haaveiluja

tammikuuta 2014

Tässäpä teille vinkkiä hääkirjasta, joka todella on häiden suunnittelijan täydellinen muistilista: Häät - Onnistuneiden juhlien opas on hääsuunnittelija Marja Bonnin julkaisema loistava hääkirja, joka olisi varmasti hyödyksi monellekin morsiamelle! Kirja on täynnä vinkkejä, käytännöllisiä neuvoja ja selkeitä ohjeita onnistuneiden juhlien järjestämiseksi. Ainakin itselleni kirjasta tulee olemaan suuri hyöty, se todella on oikea morsiamen unelmavinkkipankki.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite