GTD - itsensä johtamisen 5 askelta

GTD - itsensä johtamisen 5 askelta

stressittömän aikaansaamisen taito

Jukka Backman

Talous & johtaminen

Pehmeäkantinen

112 sivua

ISBN-13: 9789528004882

Kustantaja: BoD - Books on Demand

Julkaistu: 02.10.2018

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
14,90 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Tämän päivän ajatustyön suurimpia haasteita ovat oman ja muiden työn kokonaisuuksien hallinta, sekä itsensä johtaminen selkeällä ja johdonmukaisella tavalla.

Mikä on se yksi yksittäinen vinkki, kikka tai käytäntö, jolla tekeminen on aina automaattisesti listattuna, selvästi priorisoituna ja helposti toteutettavana kokonaisuutena tarjolla?

Tarjolla ei ole yhtä yksittäistä tapaa. Kyseessä on viisi omaan työhön ja sen tekemiseen liittyvää, selkeästi erillistä askelta, joihin kaikkiin liittyy joukko opeteltavia tapoja ja käytäntöjä.

Yleisemmin nämä viisi askelta tunnetaan nimellä GTD - Getting Things Done. Tämä kirja tiivistää menetelmän olennaisimmat ydinkohdat helppolukuiseksi ja helposti omaksuttavaksi paketiksi.
Jukka Backman

Jukka Backman

Jukka Backman aloitti Getting Things Done menetelmän käytön 2002. Vuonna 2016 hän toi tuolloin 75 maassa saatavilla olevat Getting Things Done (GTD) koulutukset Suomeen, ensimmäisenä suomalaisena sertifioituna GTD-kouluttajana.

Tämän jälkeen hän on opettanut menetelmän käytön useiden kotimaisten ja kansainvälisten yritysten ja organisaatioiden johdolle ja henkilöstölle.

Paitsi GTD-kouluttaja, hän on myös lyömäsoittaja, kapellimestari, aviomies ja neljän lapsen isä - pitäen menetelmän avulla täysin eleettömästi rajattoman määrän palloja ilmassa.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite