Gradu - 30 vinkkiä laatimiseen
Uutuus

Gradu - 30 vinkkiä laatimiseen

Jukka Oja-Kaukola

Historia, uskonto & humanistiset tieteet

Rengaskirja

28 sivua

ISBN-13: 9789526530420

Kustantaja: Analyysio

Julkaistu: 28.03.2024

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
13,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
*** YLEISTÄ ***

(Pro) gradu on ylempien korkeakoulututkintojen lopputyö Suomessa. Gradu on maisterintutkinnon vaatimus yliopistoissa, ja sen tarkoitus on osoittaa, että opiskelija on perehtynyt omaan tieteenalaansa ja kykenee itsenäiseen ajatteluun ja tutkimustyöhön.

*** JULKAISU ***

"Gradu - 30 vinkkiä laatimiseen" on suunnattu graduntekijöille: opiskelijoille ja heidän ohjaajilleen. Vinkeistä on hyötyä myös muiden opinnäytteiden kuin gradun laatimiseen, koska selkeän kirjoittamisen taustalla on aina selkeä ajattelu - niin teoriassa kuin käytännössä.

Julkaisun 28 sivua pitävät sisällään 30 vinkkiä, 10 sitaattia, 5 kuviota ja 3 taulukkoa. Gradun laadintaa valaisevat 5 teemaa: aiheen valinta, teoria, tutkimusmenetelmä ja -aineisto sekä genre. Julkaisun avainasioita ovat lisäksi gradun hypoteesit, kysymykset, vastaukset, tulokset, analyysit, viittaukset, lähteet, kuviot ja taulukot.

Vinkkien ja sitaattien tavoite on saada gradun kirjoitus pysyvään virtaan ja analyysien kuorma mukana kulkevaksi - ilman kirjoittajan blokkia ja analyysiparalyysiä. Julkaisu on pokkarikokoa (12 x 19 cm) ja saatavissa rengaskirjana.
Jukka Oja-Kaukola

Jukka Oja-Kaukola

*** KIRJOITTAJA ***

Jukka Oja-Kaukola on KTM eli kauppatieteiden maisteri eli ekonomi. Hän opetti aikanaan 10+ vuotta Vaasan yliopistossa laskentatoimen ja menetelmätieteiden laitoksella. Opiskelijat valitsivat hänet kertaalleen yliopiston Vuoden Luennoijaksi.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite