GO – Mikä se on?

GO – Mikä se on?

Lauri Paatero

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

120 sivua

ISBN-13: 9789524981262

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2008

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
12,61 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Go on ikivanha kaksin pelattava lautapeli. Peli on erittäin suosittu Kaukoidässä, ja sitä pelataan myös länsimaissa ja Suomessa. Tavoitteena pelissä on ympäröidä aluetta. Pelissä on mukana sekä strategiaa että taktiikkaa, mikä tekee pelistä erittäin monipuolisen.
Go - Mikä se on? on kirja kaikille gosta tai sen säännöistä kiinnostuneille. Kirja esittelee gon pelaamista nykyään ja historiassa. Säännöt kirjassa esitetään niin, että ne voi oppia helposti askel askeleelta. Sääntöjen lisäksi selitetään pelin taktiikan ja strategian perusasioita.
Lauri Paatero

Lauri Paatero

Lauri Paatero on kokenut gon pelaaja ja opettaja. Hän aloitti gon pelaamisen vuonna 1981 ollessaan 12-vuotias. Kirjoittaja on voittanut Suomen mestaruuden kaksi kertaa sekä edustanut Suomea maailmanmestaruuskilpailuissa viisi kertaa. Nykyään Lauri Paatero on Suomen kymmenen vahvimman pelaajan joukossa, ja hänen luokituksensa on 4 dan.

Lauri Paatero kirjoitti yhdessä Matti Siivolan kanssa ensimmäisen suomenkielisen go-kirjan, Go - Jumalten peli (1988).

Website: www.gowrite.net/kirja

www.kirjavinkit.net

lokakuuta 2009

Go - Mikä se on? esittelee gon taustaa, historiaa, harrastusta Suomessa ja pelivälineitä. Lisäksi kirja käsittelee gon perusteet tiiviisti, mutta perusteellisesti. Sanoisin, että teoksen laajuudessa on tavoitettu aika hyvä kompromissi: kirja käsittelee kaiken oleellisen jyräämättä lukijaa. (...) Tämän kirjan avulla haastavasta ja monipuolisesta lautapelistä saa otteen, vaikka olisi täysin aloittelija.

Johdanto aasialaiseen peliklassikkoon

Japan Pop

helmikuuta 2009

Varsinkin atari-gon käytön ansiosta kirja soveltuu hyvin ensimmäiseksi go-kirjaksi. Välineiden esittely, harjoitustehtävät ja esimerkkipelit antavat hyvän pohjan harrastuksen aloittamiselle. Alun jäsentelyongelmista huolimatta teksti on selkeää ja asia käy hyvin selväksi.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite