Gerbiilifakta

Gerbiilifakta

Minttu Vettenterä

Vapaa-aika, harrastukset & kulttuuri

Pehmeäkantinen

128 sivua

ISBN-13: 9789524982221

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 07.10.2009

Kieli: suomi

Värillinen sisältö: Kyllä

Arvostelu::
0%
21,19 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Gerbiilifakta on jokaisen gerbiilien ystävän perusteos. Ei ole väliä oletko vasta tutustumassa gerbiileihin vai jo menettänyt sydämesi näille ihastuttaville tupsuhännille. Kirjasta löytyy runsaasti tietoa perushoidosta aivan alusta alkaen, sekä gerbiiliharrastuksesta Suomessa - yhdistyksestä ja näyttelyistä. Kasvatusosiosta löydät ohjeita alkuun, perusgenetiikkaa sekä kuvallisen väriesittelyn.

Kirja esittelee myös uudemmat lemmikkilajit - degut, bushy tailed jirdit, crassukset, duprasit, paksuhiekkarotat, perpallidukset, persian jirdit ja shawin jirdit.
Minttu Vettenterä

Minttu Vettenterä

Minttu Vettenterän kirjoittajapolku jatkuu. Reissuilla on syntynyt monenlaista saduista fantasiaan ja draamaan. Vettenterä on palkittu useasti Möllärimestari-kilpailussa ja Jonakin päivänä kaduttaa pääsi Nuori Aleksis-kilpailun finaaliin. Arvosteluissa Vettenterän kirjoja on verrattu Veljeni Leijonamieleen, Harry Potteriin ja Stephen Kingin tuotantoon.

Website: www.jossainkaukana.net

Minttu Vettenterältä ilmestyi Gerbiilifakta

Somero

marraskuuta 2009

"Somerolainen Minttu Vettenterä on juuri julkaissut Gerbiilifakta-nimisen kirjan. Kyseessä on ensimmäinen suomalaisesta näkökulmasta ja suomen kielellä kirjoitettu gerbiilikirja, kaikille gerbiilien harrastajille tarkoitettu tietoteos. Sisällöltään kirja on kattava, sillä kirjoittajalla on takanaan muun muassa yli 500 kasvatetun gerbiilin kokemus yli 10 vuoden ajalta. Perushoidon lisäksi Minttu Vettenterä kertoo kirjassaan gerbiilien näyttelytoiminnasta, yhdistyksestä, lisääntymisestä, kasvatuksesta sekä gerbiilin harvinaisemmista sukulaisista, muun muassa shawateista, geguista, duprasseista ja paksuhiekkarotista."

Minttu Vettenterä: Gerbiilifakta

Lemmikki

helmikuuta 2010

Pitkänlinjan gerbiiliharrastaja, Minttu Vettenterä, on aloittanut taistelun vääriä faktoja vastaan. Marraskuussa julkaistu ensimmäinen suomalainen gerbiilikirja, Gerbiilifakta, oikoo virheellisiä väitteitä sekä kertoo paljon uutta, mitä gerbiilikirjoissa ei ole ennen kerrottu.
Jokaisen gerbiiliharrastajan käsikirja sisältää paljon tietoa gerbiilien perushoidosta kasvattamiseen ja yhdistystoimintaan asti. (...) Gerbiilifaktan mielenkiintoisinta antia lienee väriesittelyt. Kirjaan on koottu kuvia noin kolmestakymmenestä eri värityksestä ja kuvioinnista. Suomalaisena kirjana värien nimet ja kuvaukset on kirjoitettu luonnollisesti Suomen rotumääritelmien mukaan. Aloitteleva kasvattaja löytää kirjasta myös selkeät genetiikan perusteet ja loppuosassa on esitelty harvinaiset hyppymyyrät hoito-ohjeineen.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite