Garkoks Dran

Garkoks Dran

Viimeinen Yliherra osa 1

Waltter A. Rautala

Osa 1 tästä sarjasta

ePUB

575,1 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528058779

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 09.08.2022

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
4,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Aikana, jonka nykyinen maailmamme on unohtanut, suuri sata vuotta tekeillä ollut sota on vihdoin ohi. Haltioiden armeija on surmannut kaksi sanoin kuvaamattoman voimakasta titaania, estäen pahaenteisen ennustuksen toteutumisen. Voimakkaat demonit on karkotettu takaisin valtakuntaansa ja kuolevaiset voivat vihdoin elää rauhassa.

Taistelu on jättänyt yhteiskuntaan siunauksensa ja arpensa, mutta todellinen uhka odottaa edelleen horisontissa. Ennustuksen kekäleet kytevät edelleen.

Nuori demonilapsi kantaa valtavaa vastuuta hartioillaan oppiessaan ja varttuessaan. Eristäytyneenä tornissaan yli vuosikymmenen ajan, muutamaa vilkaisua ulkomaailmasta lukuun ottamatta, vain hänen luotetuimmat avustajansa rinnallaan. Hänen tulevaisuutensa ollessa kiveen kirjoitettu ja suurten odotusten kohdistuessa häneen, nuoren demonin on vaikea löytää itseään.

Mutta mitä muuta voisikaan Demonien Yliherran ja jumalattaren äpärälapsi odottaa? Ystäviä? Vapautta? Kaksi maailmaa, joista toinen haluaa tuhota hänet ja toinen johtaa sitä?

Tästä alkaa historian mahtavimman pahiksen taival.
Waltter A. Rautala

Waltter A. Rautala

Waltter A. Rautala on kirjailija Lahdesta. Hän kirjoittaa enimmäkseen fantasiakirjallisuutta ja käyttää mielikuvitustaan suurien seikkailujen ja ainutlaatuisten maailmojen inspiraation lähteenä.

Hänen harrastuksiinsa kuuluu piirtäminen, lukeminen ja tarinoiden kertominen.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite