Galina-Malina

Galina-Malina

novelleja

Galina Punkkinen

Romaanit & novellit

ePUB

5,6 MB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528014317

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 01.09.2020

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
15,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Galina Punkkisen kuudenteen Suomessa julkaistuun teokseen GALINA-MALINA on koottu Galina Punkkisen kirjoittamia suomenkielisiä tarinoita vuosien varrelta sekä kaksi aivan uutta Espanjaan sijoittuvaa novellia venäjäksi, joista ensimmäinen on käännetty espan­jaksi ja englanniksi ja toinen, korona-kevään 2020 espanjalaisten tuntoja heijasteleva novelli, espan­jaksi ja myös suomeksi. Kirjan kuvituksessa on käytetty Marja-Liisa Nurkan taidokkaita valokuvia.
Galina Punkkinen

Galina Punkkinen

Galina Punkkinen on kasvanut ja opiskellut Länsi-Siperian yliopistokaupungissa Tomskis­sa, väitellyt 1970-luvulla kasvatustieteiden lisensiaatiksi Leningradin yliopistossa ja työskennellyt sen jälkeen Leningradissa opettajana korkeakouluissa ja saksan kielen tulkkina. Nykyään hän toimii Etelä-Karjalan kansalaisopiston venäjän kielen opettajana. Hän muutti Leningradista Suomeen vuonna 1987 ja asuu nyt Taavetissa, Luumäen kauniissa kuntakeskuksessa.
Runojen ja proosan kirjoittamisen lisäksi hänen harrastuksiinsa kuuluvat mm. fotokerho, vieraat kielet ja kuntoilu.

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite