Förändrad och bränd

Förändrad och bränd

Mikaela Nykvist

Osa 2: Runsorserien

Romaanit & novellit

Pehmeäkantinen

272 sivua

ISBN-13: 9789526881935

Kustantaja: Runsorina Books

Julkaistu: 10.10.2018

Kieli: ruotsi

Värillinen sisältö: Ei

Arvostelu::
0%
23,50 €

sis. alv. / Toimituskulut

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
I ruinen efter den nedbrunna staden Wasa är det många som letar efter sin förlorade framtid. När Alfred mister sin Elna vid födseln av deras andra barn tappar han fotfästet och flyr fältet. När han kommer hem till Runsor igen sommaren 1857 möter han en hårt arbetande familj. De har både den stora sorgen att hantera och allt arbete på gården att klara av. Han kastas direkt in i en myllrande vardag som visar sig vara långt värre än han kunde föreställa sig. Olyckor, våldsdåd och brännvin har blivit en del av vardagen på gården i Runsor.
Magda är bara en ung flicka men axlar det tunga ansvaret för sin systers små barn. Hon råkar själv ut för en olycklig händelse som kommer att forma hela hennes liv och ta henne genom känslostormar som är nästintill omöjliga att hantera.
Amalia har byggt upp en fungerade vardag efter att Carl försvann till havs och livet går sin gilla gång ända tills hon får ett brev som förändrar allt.

Förändrad och bränd är den andra delen i romanserien Runsorserien och fortsättningen på debutromanen Rök i fjärran av Mikaela Nykvist.

Om Rök i fjärran, del 1 i Runsorserien: "Debutboken av Mikaela Nykvist börjar med spänning från första sidan och är intressant ända till slutet."
Bibliotekarien i Vörå tipsar
Mikaela Nykvist

Mikaela Nykvist

Mikaela Nykvist, född i augusti 1973, är en finlandssvensk författare från Vasa på Österbottniska kusten. Hon är utbildad informationsvetare och arbetar med utveckling inom industrin. Hon driver även förlaget Runsorina books.

Nykvist debuterade med historiska romanen 'Rök i fjärran' år 2017, första delen i Runsorserien. Boken gavs ut som ljud- och e-bok av svenska Word audio publishing år 2018. Andra delen i Runsorserien 'Förändrad och bränd' utkom 2018, senare även som ljud- och e-bok via Word audio publishing. Tredje delen i Runsorserien "Mellan is och aska" utkommer hösten 2019.

Mikaela har ett aktivt bookstagram konto på Instragram under namnet 'Runsorina' och även en författarsida: www.runsorina.com

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite