Flac 6

Flac 6

Baca Lenne

Teuvo Virén

Osa 6 tästä sarjasta

Romaanit & novellit

ePUB

592,9 KB

DRM: Vesileimaus

ISBN-13: 9789528037811

Kustantaja: Books on Demand

Julkaistu: 03.12.2019

Kieli: suomi

Arvostelu::
0%
1,99 €

sis. alv.

Heti ladattavissa

Ota huomioon, että tätä e-kirjaa ei ole mahdollista lukea Amazon Kindle -lukulaitteella, vaan ainoastaan laitteilla, joiden software mahdollistaa ePub-tiedostojen avaamisen ja lukemisen. Lisätietoja

Julkaise oma kirjasi!

Julkaise oma kirjasi BoD:n kautta painettuna kirjana ja e-kirjana.

Lue lisää
Kaikki tietävät, mitä tapahtui kauan sitten kaukaisessa galaksissa. Harva kuitenkin tietää, mitä vielä kauempana tapahtui, lähempä-nä nykyaikaa.

Kaikkien nauraman tutkijan kuolema öisessä tulipalossa oli jonkin aikaa Flacin suurin uutinen. Valtavassa roihussa tuhoutuivat paitsi kaikki naisen kehittämät laitteet ja muistiinpanot niin myös hänen käyttämänsä kemikaalit ja muut materiaalit.

Tuhansia vuosia myöhemmin kevätkierto myllersi taas kerran Lorracdan vedet. Tällä kertaa tilanne oli kuitenkin erilainen kuin aiemmin ympäri järveä tavalla tai toisella joutuneiden ja toisiaan puoleensa vetävien murusten saavutettua kriittisen massan. Lu-kuisten hirviöhavaintojen jälkeen armeija sai käskyn etsiä se. Pian selvisi, että niitä oli kaksi. Vähän myöhemmin niitä oli jo kolme.

Fennarin yläjuoksulla sijaitsevalle Azmarille lomalle muutaman muun perheen kanssa suunnanneilla Cadaqoilla ei ollut aavistus-takaan tulevasta. Rantakalliolla kiipeilleen Temen pudottua jär-veen tämän ystävät saattoivat vain katsella hyisessä vedessä mu-taan jumittuneen pojan taistelua elämästään ja toivoa kutsumansa avun tulevan ajoissa paikalle. Ensimmäisenä Temen luokse ehti kuitenkin himmeää valoa hehkuva olento.
Teuvo Virén

Teuvo Virén

..................................................

Kirjasta ei ole ilmestynyt lehdistöarvosteluja.

Kirjoita oma arvostelu
Kirjaudu sisään täällä kirjoittaaksesi arvostelun.
Search engine powered by ElasticSuite